Annonce
Svendborg

Debat: Landets eneste brugs får ikke noget

Arne Ebsen, Ulbølle. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce

Læserbrev: Så lykkedes det Enhedslisten at få opfyldt et længe næret ønske om gratis bybusser - i al fald i første omgang i weekenden.

Argumentet nu er, at det skal styrke handlen i byen. Hver gang forslaget har været rejst, har jeg tidligere spurgt de gode folk i Enhedslisten, om den service også gælder købmanden i Kirkeby eller Brugsen i Gudbjerg.

Det er aldrig lykkedes mig at få et klart svar, så nu kan avisens spalter forhåbentligt bidrage til en opklaring af det relevante spørgsmål. Men det er måske meget symptomatisk, at det er bybusserne til byens handlende, som byrådet nu giver særlig opmærksomhed.

Jeg skal blot erindre om, at der er alle skatteborgere i hele kommunen, der finansierer den service. Naturligvis gælder tilbuddet også borgere i Stågerup, Landet og Oure, når de når bygrænsen, men mon ikke de fortsætter i bilen, hvis de alligevel er kørt hjemmefra?


Jeg skal blot erindre om, at der er alle skatteborgere i hele kommunen, der finansierer den service.


Jeg undrer mig jo over, at ikke en eneste fra Lokaludvalget tilsyneladende gør ophævelse mod ordningen, for hvilke initiativer er der taget for at styrke handlen hos de lokale indkøbssteder uden for byen? Har kommunalbestyrelsen valgt at købe julegaver til deres ansatte her - eller måske blot opfordret til at støtte lokalt indkøb i den sammenhæng?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Netto vil til Marstal

Annonce