Annonce
Ærø

Løs gadehund på Ærø skal fanges i weekenden: Frivillige har brug for hjælp

Den tidligere gadehund Fluffy er stukket af hjemmefra. Nu beder New Hope Denmark om hjælp til at fange den. Privatfoto
En gadehund fra Portugal nåede kun at være to uger hos sin nye familie, før den løb væk gennem en åben havedør. I tre uger har Fluffy været på egen pote ved Ærø Urehoved trods flere forsøg på at fange hende. Nu beder frivillige om hjælp til at få Fluffy hjem, før nattefrosten tager til.
Annonce

Ærøskøbing: - Fluffy har et enormt behov for hjælp.

Sådan skriver Stephanie Sønderskov Carlsen i Facebook-gruppen "Oplev mit Ærø", hvor hun beder om hjælp til at indfange en tidligere gadehund, der løb fra sit nye hjem i Ærøskøbing for tre uger siden.

- Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange vi har været ude og prøve at fange hende. Vi ved, hvor hun er henne og har sat fælder op, men hun er simpelthen så snu, så vi skal være lidt flere mennesker, fortæller Stephanie Sønderskov Carlsen, der er frivillig i organisationen New Hope Denmark (NHDK), som hjælper gadehunde med at finde et kærligt hjem.


Vi har en rigtig god ide om, hvor hun er henne. Hun bor i nogle huler og er så lille og snu, at fælderne er blevet tømt for mad flere gange af hende.

Stephanie Sønderskov Carlsen, frivillig i NHDK


Hun opfordrer til, at så mange som muligt kommer og hjælper med at fange hunden Fluffy, der er blevet set ved Ærø Urehoved.

- Vi har en rigtig god ide om, hvor hun er henne. Hun bor i nogle huler og er så lille og snu, at fælderne er blevet tømt for mad flere gange af hende, så jo flere mennesker, vi er, jo bedre, siger Stephanie Sønderskov Carlsen.

Hun forklarer, at Fluffy er en tidligere gadehund fra Portugal, der kun nåede at være hos sin nye familie i to uger, før hun stak af gennem en åben havedør. Derfor er hun ganske uinteresseret i mennesker og løber væk, når man forsøger at fange hende.

Derfor kræver det en masse frivillige dyrevenner og noget planlægning at få Fluffy ind i varmen igen.

- Vi skal have sat en fælde op og forsøgt at få hende ind i den. Vi vil prøve at bruge stranden og klitterne, som hun ikke kan komme op af.

Stephanie Sønderskov Carlsen er overbevist om, at det nok skal lykkes at fange hunden igen.

- Vi er af den overbevisning, at alle hunde skal have en chance. Vi skal nok sørge for, at hun får det godt igen, siger hun.

På Facebook har opslaget vakt forskellige reaktioner og nogle foreslår, at hunden bør skydes. Det er dog ikke noget, NHDK vil stå inde for.

- Vi skal forsøge at få hende indfanget, så hun kan få sig en chance til, så længe det selvfølgelig er humant, at hun løber der ude.

Hvis man vil hjælpe med at bringe Fluffy hjem, så mødes de frivillige ved campingpladsen i Ærøskøbing lørdag klokken 11.30.

Fluffy løb fra sit nye hjem på Ærø for snart tre uger siden. Hun havde kun nået at være to uger i sit nye hjem. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OB's Jens Jakob Thomasen er færdig for i år

Annonce