Annonce
Svendborg

Lørdagens sydfynske coronatal: To færre smittede i Svendborg - stadig ingen på Langeland

Smittetallet er faldet en anelse i Svendborg Kommune, mens det er uændret - og højt - på Ærø. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Coronaen taber terræn i Svendborg Kommune og er slet ikke til stede på Langeland.

Det er nogle af overskrifterne for de coronatal, som Statens Serum Institut offentliggjorde lørdag 17. oktober klokken 14.

Antallet af smittede i Svendborg Kommune de seneste syv dage er 22, hvilket er to færre end fredag og betyder, at incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere - er 38 mod 41 dagen før.

Annonce

Da tallet er over 20, er kommunen stadig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste, og det samme Faaborg-Midtfyn Kommune med 15 smittede og en incidens på 29.

I Ærø Kommune rækker fire smittede personer til en incidens på 67, hvilket er status quo i forhold til fredag og gør kommunens til den hårdest ramte på Fyn.

På Langeland ser det til gengæld godt ud, eftersom der slet ingen smittede er, og så viser tallene i øvrigt, at kommunerne Jammerbugt, Faxe, Struer og Billund ligger øverst på listen med indicenstal på henholdsvis 212, 192, 191 og 151. /finn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Populistisk, Mette Kristensen

Svendborg For abonnenter

Ekspert: Det skal der til, før kommunen kan rive øverste etage af Rubberton-byggeri ned

Annonce