Annonce
Svendborg

Lørdagens coronatal: Intet nyt under solen i det sydfynske

På baggrund af tal fra Statens Serum Institut skaber Fyns Amts Avis dagligt overblikket over udviklingen af coronatilfælde i de sydfynske kommuner. Arkivfoto: Johan Gadegaard/Ritzau Scanpix

Sydfyn: Denne artikel er ikke plagieret, men det kunne den praktisk talt lige så godt have været. Lørdagens coronatal for de fire sydfynske kommuner er nemlig nøjagtig magen til fredagens tal.

Så selvom tallene, der er baseret på det nyeste data fra Statens Serum Insitut, er en gentagelse, kommer de her igen.

Den laveste incidens i det sydfynske har Svendborg Kommune, hvor der lørdag – ligesom fredag – er konstateret 15 coronatilfælde inden for de seneste syv dage. Det giver kommunen en incidens på 25. Dermed er Svendborg ved at nærme sig til at komme under den såkaldte bekymringsgrænse der gælder, hvis en kommune har en incidens på 20 eller derover.

Ligesom fredag har Langeland Kommune konstateret fem coronatilfælde lørdag. Kommunen beholder dermed incidenstallet på 40.

I Ærø Kommune landet incidensen igen på 67, eftersom kommunen stadig har fire konstaterede coronatilfælde inden for de seneste syv dage.

Slutteligt har Faaborg-Midtfyn Kommune lørdag 19 coronatilfælde og en incidens på 36. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Hårde DF-ord mod Venstre - igen

Debat

Debat: Det går jo godt

Svendborg For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Fyn

Flaskehals syd om Odense: Transportminister erkender voldsom trængsel på motorvejen

Annonce