Annonce
Langeland

Læsernes ønsker til landspolitikerne: Superfærger, tunnel og afvikling af dele af landbruget

Svend Aage Sørensen, formand for Langeland Biavlerforening, fortalte vidt og bredt om biodiversitet og honningproduktion, da han viste politkerne rundt. Foto: Rasmus Henriksen
Annonce

Langeland: For nylig mødtes Langeland-borgmester Tonni Hansen (SF) med folketingspolitikerne Erling Bonnesen (V) og Bjørn Brandenborg (S) for at drøfte, hvordan landspolitikerne kan hjælpe Langeland med at styrke turismen, erhvervslivet og velfærden.

I samme ombæring spurgte avisen jer læsere, hvad I synes, landspolitikerne kan gøre for Langeland. Det er der kommet flere bud på, og her kan du læse et udpluk af dem:

1) Rasmus Guldsmed

Altså, det er fuldstændig håbløst at tale udvikling, uden at tale om en ny bro eller tunnel!

2) Carsten Roed Jensen

Eller superfede El-færger, der sejler på kryds og tværs i Det Sydfynske Øhav og overflødiggøre en bro, som derved genskaber ø-samfundet og genererer innovative tiltag, som f.eks. Ærø er godt ramt af pt.

3) Søren Møller

Vi skal ikke udvikle, vi skal afvikle. Svinefabrikkerne, fodermarkerne og giftsprøjterne skal væk. Lad naturen tage over.

4) Anne-Marie O. Thomsen

Hjælpe øens befolkning til velstand og velfærd på sådan en måde, at de lokale levemåder, kulturtraditioner og spændende produktioner med lokale materialer og råvarer såvel som historie kommer til gavn for almenvellet.

Annonce
Fyn

Følg OB's kamp for at nå det gode selskab

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce