Annonce
Fyn

Læserne om borgmester-kritik: Hold nu op en gang tud!

DF's Carsten Kudsk (til venstre) mener, at borgmester Kenneth Muhs (V) er lidt for ivrig, når det handler om at tildele sig selv en plads i rampelyset. Den holdning deles tilsyneladende ikke er avisens læsere. Arkiv: Lasse Hansen
I tirsdagens udgave af Fyens Stiftstidende kritiserede Carsten Kudsk (DF) og Martin Stenmann (S) borgmester Kenneth Muhs (V) for at stjæle deres rampelys. Artiklen har allerede fået mange til tasterne på avisens Facebook-side, MitNyborg.
Annonce

"Sådan en gang ævl. Er det misundelse? Vores borgmester er synlig i bybilledet for alle og gør det fantastisk for byen. Så kære borgmester: BLIV VED".

Sådan skriver Erik Maagaard Christensen på Fyens Stiftstidendes Facebook-side, Vores Nyborg. Han er langt fra den eneste, der har reageret på artiklen "Borgmester beskyldes for at stjæle rampelyset", der blev bragt i avisen tirsdag.

I artiklen fortæller DF's Carsten Kudsk og Socialdemokratiets Martin Stenmann om, hvordan borgmester Kenneth Muhs (V) i to konkrete tilfælde efter deres opfattelse har været lidt for ivrig for at tildele sig selv eller sine partifæller en plads i rampelyset. På bekostning af politikere fra de øvrige partier i byrådet.

En kritik, som hovedpersonen selv stiller sig uforstående overfor. Og skal man dømme ud fra de mange reaktioner i kommentar-sporet på Facebook, er læserne af Fyens Stiftstidende enig med kommunens førstemand.

"Borgmester Kenneth Muhs er en rigtig borgmester der ikke er for stor til at snakke med folk på gulvet...! Han er vellidt af byens borgere i Nyborg og han gør det fandme godt. Det ses jo også på stemmetallet ved sidste valg...!! Carsten Kudsk og Martin Stenmann find jer noget andet at gå op i, misundelse er en rigtig grim ting", skriver Ronni Hansen, mens Erik Nielsen giver den et ekstra nøk:

"Hold nu op en gang tud. Kom dog ind i kampen. Vi har en borgmester som er i øjenhøjde med folk. Det kan rigtig mange lære meget af."

Heidi Nielsen mener, at borgmester-krikken er "endnu et eksempel på, at janteloven lever i Nyborg", mens Kim Busschow har følgende bemærkning: "Jeg synes det er federe at vi har en aktiv borgmester der viser vejen frem i stedet for at sidde og nøjes med papirarbejdet".

I artiklen beskriver DF's Carsten Kudsk, hvordan han følte sig "som en idiot" til et arrangement på plejecenter Svanedammen, hvor han mødte op iført jakkesæt, mens borgmesteren kom i træningstøj og løb med en fakkel som symbol på den olympiske ild.

Det har fået denne kommentar med på vejen fra Dorthe Maarup Petersen direkte henvendt til Carsten Kudsk: "Øøh, det var vel ikke Kenneths skyld du ikke kom i sportstøj til ældre-OL". Og videre: "...hatten af for vores borgmester der med godt humør deltager i mangt og meget. Casten så kom du i rampelyset igen".

Jean Vitting Lauritsen er erklæret "ikke-venstremand", men foretrækker Kenneth Muhs frem for alternativet. "Det er nærmest vigtigere at have en nærværende og socialt aktiv borgmester end en borgmester der ikke er vellidt", skriver han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce