x
Annonce
INFO

Læserløftet 2020

Chefredaktør for Fyns Amts Avis, Rikke Bekker, har sammen med medarbejderstaben sat kursen for det kommende år med et såkaldt løfte til avisens læsere. Foto: Katrine Becher Damkjær

Hvad kan du forvente af Fyns Amts Avis? Her kan du læse Fyns Amts Avis' løfte til læserne.

Sådan er vi:

- Fyns Amts Avis er et uafhængigt medie, der er bygget på kritisk og konstruktiv lokaljournalistik.

- Fyns Amts Avis opdaterer og involverer sydfynboerne i områdets nyheder og udvikling.

- Fyns Amts Avis kæmper for lokalt demokrati og sammenhængskraft både på landet og i byerne.

- Fyns Amts Avis har været en aktiv del af området siden 1863, og vi er stolte af at være en del af Sydfyn.

Sådan gør vi:

- Vi kæmper for fremgang på Sydfyn, og vi sætter fokus på lokale initiativer, virksomheder, et aktivt foreningsliv, effektive kommuner og tilflytning.

- Vi fortæller om og for de sydfynske lokalsamfund. Derfor tager vores journalistik et lokalt afsæt. - Vi tror på, at problemer skal frem i lyset – så de kan blive løst.

- Vi inddrager og engagerer sydfynboerne i debatten og klæder folk på til at tage aktiv del i udviklingen af Sydfyn.

- Vi står på mål for en ordentlig debat med fokus på løsninger.

- Vi inspirerer folk til at lære af andre, så vi kan blive klogere på os selv og på hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Læserbrev: Jeg rejste 3. marts til Malaga, Spanien, på fire ugers ferie. Efter en uge startede så de de dårlige nyheder hjemmefra. Den 12. marts så vi på dansk fjernsyn statsministeren fortælle os, og alle danskere, at vi skulle komme os hjem hurtigst mulig. Ikke i panik, men så hurtig det kunne lade sig gøre. Vi havde retur til Danmark den 31. marts, men efter at statsministerens budskab blev gentaget af samtlige ministre, der kom på skærmen, bestemte vi os for at ændre vore billetter og fik omsider plads 19. marts. Vi var af den overbevisning, at vi havde gjort det som gode, lovlydige borgere skal gøre. Vel hjemme og i karantæne kontakter jeg så Top Danmark, hvor jeg har en rejseforsikring, og da fik jeg lidt af en overraskelse. Top Danmark siger, at de ikke vil refundere mine nye billetter, siden det ikke er udstedt evakueringsordre fra Spanien, men kun var en opfordring fra statsministeren. Er det mig, som er helt forkert på den? Når jeg ser på situationen i Spanien i dag, så er jeg overlykkelig over statsministerens budskab, og at vi fulgte hendes besked. Vil Top Danmark virkelig, at jeg skulle sidde i Spanien og afvente min hjemrejse den 31. marts? Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Annonce