Annonce
Fyn

Læsere savner politiet tæt på: - Når man ringer, får man at vide, at hvis der er en bil i nærheden, kommer den måske

Middelfart Politistation lukkede, da Fyns Politi organiserede sig på en anden måde i 2016. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Nordvestfyn: I øjeblikket forhandles der om en ny politireform, der kan ende med at involvere, at der igen skal være en lokal politistation i Middelfart. Det er ligeledes, hvad kommunen ønsker, og den har derfor bedt Justitsministeriet om en af de 20 nye nærpolitistationer, der er lagt op til. Fyens Stiftstidende har spurgt på avisens Facebook-side, Vores Middelfart, om læserne også savner, at politiet har en base i Middelfart og hvorfor. Her kan du se, hvordan en del af svarene lød.

Britta Petersen:

- Ja. Jeg synes, det tager for lang tid, inden de kan være fremme, og så mangler jeg også nærpolitiet, der kan holde styr på alle de unge mennesker, der laver ballede rundt i byerne.

Gitte Marie Grarup:

- Ja, det er ikke acceptabelt, at der ikke er politi fast i Middelfart.

Susanne Kure:

- Ja, meget. Med alle de stoffer, der sælges i byen, burde der gå betjente rundt. Og så har vi mange tyveknægte, der skal snuppes også, så jeg kunne egentlig ikke se nogen grund til, vi skulle miste politigården og de rare betjente. Så nu må vi have dem retur fast i Middelfart.

Connie Sørensen:

- Jeg savner dem, for de har aldrig tid. Når man ringer, får man at vide, at hvis der er en bil i nærheden, kommer den måske, samt at man lige skal skrive en mail om problemet, så ser de på det.

Gitta Scheel Thomsen:

- Jeg savner lokalpoliti, som kender by og borger.

Martin Oldenborg Mikkelsen:

- Næ, de er begyndt at køre meget rundt i Middelfart, og hvis der er noget, har man vel en telefon?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Klumme: Kliks for klikkenes skyld

Annonce