Annonce
Læserbrev

Læserdebat: Endnu et politisk cirkus

Læserne bliver igen underholdt af et politisk klovnecirkus, hvor et enigt udvalg har besluttet principper for et byggeprojekt. Få dage efter går næstformanden ud og ændrer holdning i Fyns Amts Avis.

Hvordan kan et enigt udvalg på et udvalgsmøde, godkende et projekt ud fra otte punkter for derefter at være i tvivl alene grundet en avisartikel?

Jeg vil gerne gøre læserne opmærksomme på, at alle byrådsmedlemmer har mulighed for at være i dialog med investorer og administrationen, inden et projekt bliver vedtaget i det politiske udvalg.

Gentagende gange har læserne været vidne til, at politiske beslutninger bliver ændret efter debatindlæg i avisen. For eksempel kan jeg lige nævne Valdemars Slot, skøjtebanen, Skjærbæks byggeri på Jessens mole m.m.

Dansk Folkeparti sidder ikke i det pågældende udvalg, men vi synes, at det er et fantastisk projekt, at Søfartsskolen bliver omdannet til et seniorbofællesskab. Vi har alle klappet i vores hænder, og derfor skal investor selvfølgelig tages seriøst.

Men vi synes ikke, det er fantastisk, at der igen bliver mudderkastning i et udvalg, fordi man ikke er på forkant politisk, og at man angriber administrationen i stedet for at vende spejlet mod sig selv, er uværdigt.

Det er meget bekymrende og useriøst, når man som politiker, først sætter sig ind i tingene, efter beslutningen er taget. Og endnu værre - det skaber usikkerhed for kommende investorer.

Hvor er det flovt, når læserne og investorerne er i tvivl i forhold til, om de politiske beslutninger bliver taget ud fra tilfældige debatindlæg - eller ud fra dialog og seriøst udvalgsbehandling.

Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jubilæum For abonnenter

Fra billettering og klingende mønt til digitalt rejsekort: For halvtreds år siden kørte Kjeld Uhrenholt sin første bus

Annonce