Annonce
Debat

Læserdebat: Det kører bare - forbi Nyborg

Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Læserdebat: Hvor er det godt, at regeringen vil støjdæmpe fire kilometer motorvej ved Odense, nye støjvolde mv. Samme trafik rammer som bekendt Nyborg. Her må vi til gengæld nøjes med at glæde os på odenseanernes og københavnernes vegne.

Der er jo fast tradition for, at den til enhver tid siddende trafikminister kommer på besøg i Nyborg, står lidt og kigger på motorvejen sammen med borgmesteren, udtaler forståelse - og kører hjem igen. Fra den side kan intet forventes.

Til gengæld kunne de fynske folkevalgte på Christiansborg måske forventes at skrue bissen på - måske på initiativ af byens borgmester? Det kuldsejlede slotsprojekt kunne samle en hel hær af kampivrige folkevalgte - hvad med motorvejshelvedet, der betyder nok så meget for Nyborgs sagesløse borgere? Betyder fortiden mere for de folkevalgte end nutiden?

Man forstår, at statsvejene skal belægges med “klimavenlig belægning”. Hvad med miljøvenlig belægning? Hvad med fartnedsættelse gennem Nyborg? Hvad med en moderne støjmur som den i Odense?

Kom nu Muhs og Co. Har vi givet op?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Byggemodning på chefniveau

Fyn

Politidirektør vil have stoppet uro: Visitationszone er for uskyldige borgeres skyld

Annonce