Annonce
Ærø

Læserbrev: Lad os tage Ærøs natur alvorligt

Carl Jørgen Heide sidder i kommunalbestyrelsen for Ærø PlusFoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Det Grønne Råd i Ærø Kommune har udarbejdet et forslag til en naturpolitik for Ærø Kommune. Det er en grundig gennemgang af naturens tilstand på Ærø og en visionær plan for, hvordan vi bevarer og genopretter gode naturområder på øen.

Det Grønne Råd skal have stor ros for det grundige arbejde og stor tak for indsatsen for naturen på Ærø. Forslaget blev præsenteret denne søndag for en stor gruppe interesserede borgere på Ærø.

Alle de foreslåede tiltag fra Det Grønne Råd kan gennemføres, hvis der er politisk vilje til det, naturligvis ikke på en gang og her og nu, men over de næste få år.


Er man i tvivl om, hvordan vi har vist manglende opmærksomhed om naturen på Ærø, så kør blot forbi Voderup og se, hvordan de to vandhuller for klokkefrøer et blevet en skamplet på vores ansvar.

Carl Jørgen Heide, Ærø Plus


Naturpolitikken skal snart vedtages politisk, men i denne måned skal vi vedtage et budget for de næste år. Lad os vise, at vi tager naturen på Ærø alvorligt for nutiden og for fremtiden og afsætte et signifikant beløb til genopretning og nytænkning af naturen på vores ø.

Vi har lige nu en økonomi i kommunen, der tillader, at vi tænker langsigtet. Er man i tvivl om, hvordan vi har vist manglende opmærksomhed om naturen på Ærø, så kør blot forbi Voderup og se, hvordan de to vandhuller for klokkefrøer et blevet en skamplet på vores ansvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce