Annonce
Ærø

Læserbrev: Hvis noget er i fare, er det sandheden

Borgmester Ole Wej Petersen (S). Foto: Geir Hauksson
Annonce

Inga Blom Thomas påstår i et læserbrev bragt i Fyns Amts Avis den 10. oktober, at demokratiet er i fare, og at borgmesteren skjuler oplysninger for at fremme egne meninger.

Hvis noget er i fare, er det sandheden. Sagens kerne er to ”automater”, som rettelig burde betegnes som to stationære billetmaskiner.


Jeg er enig med Inga i, at vi alle skal kæmpe for åbenhed, gennemsigtighed og ordentlighed. Men også respekt og tillid til beslutninger, der bliver taget i udvalg, man ikke selv sidder i.

Ole Wej Petersen (S), Borgmester på Ærø


De to stationære billetmaskiner er blevet købt af Ærøfærgerne, uden at nogen i økonomiudvalget var orienteret (økonomiudvalget er det udvalg, færgerne hører under).

Et medlem af økonomiudvalget hørte om købet, og derfor blev ledelsen af Ærøfærgerne bedt om at give en forklaring på økonomiudvalgsmødet den 30. september.

Den forklaring vi fik, var den samme forklaring, som ledelsen af Ærøfærgerne har givet her i avisen (den 9. oktober). Alle i økonomiudvalget accepterede forklaringen, og ingen ytrede ønske om, at der skulle foretages yderligere.

Der er altså ikke noget, der er holdt hemmeligt. Jeg er enig med Inga i, at vi alle skal kæmpe for åbenhed, gennemsigtighed og ordentlighed. Men også respekt og tillid til beslutninger, der bliver taget i udvalg, man ikke selv sidder i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Teknik- og Miljødirektør: Det er ikke kommunens ansvar at skaffe vand til borgere i Lebymark

Ærø For abonnenter

Formand for Søby Vandværk: Kommunen har det overordnede ansvar for adgang til rent vand

Annonce