Annonce
Ærø

Læserbrev: Hvad vil ÆrøPlus?

Peter Hansted og Ole Wej Petersen, Socialdemokratiet, Ærø
Annonce

Læserbrev: Carl og Inga skriver i deres læserbrev: Når en lokalplan er besluttet, skal borgerene kunne regne med, at den er gældende, indtil den på baggrund af objektive argumenter er revideret. Det antydes, at vi ikke viser respekt for vedtagne lokalplaner, at vi ikke ønsker at styre udviklingen i kommunen, og at vi blot stiller os på sidelinjen, altså ikke tager ansvar.


Motorfabrikken Marstal er omfattet af lokalplan for havnen og området er udlagt til værftsindustri. Med god og hurtig hjælp fra vores administration, lykkedes det at få skruet en treårig dispensation sammen.

Peter Hansted og Ole Wej Petersen (S)


Hvis Carl og Ingas tanker om at lokalplaner altid skulle revideres, og der ikke kan gives dispensationer, ville meget se anderledes ud og der ville slet ikke være nogen udvikling at styre.

Blot to eksempler:

Motorfabrikken Marstal er omfattet af lokalplan for havnen og området er udlagt til værftsindustri. Med god og hurtig hjælp fra vores administration, lykkedes det at få skruet en treårig dispensation sammen, der jo betyder at driftige iværksættere kunne komme i gang på havnen. Skulle vi have lavet en samlet plan for hele havnen, med alt hvad det indebærer, havde det haft meget lange udsigter.

En borger i Marstal har for nyligt søgt om lov til at sætte en kvist på sit hus, huset ligger i Marstal indre by. Her vælger vi at lave et tillæg til lokalplanen, da en ny lokalplan er mere tidskrævende og det vil så have lange udsigter.

Vi stiller os altså ikke på sidelinjen og vasker hænder, men tager ansvar og styrer udviklingen i vores kommune, til gavn for borgere og driftige iværksættere. Vores administration tager ja hatten på og servicerer lokale og udefrakommende, objektivt og efter gældende regler, uanset om det er Motordamer eller Netto.

Da vi ikke når at få lavet en ny lokalplan for hele havnen i Marstal inden marts, vil vi naturligvis stemme for en ny dispensation til Motorfabrikken.

I Socialdemokratiet fører vi ikke enkeltsagspolitik, men forsøger at behandle sagerne med en rød tråd, der netop handler om objektivitet og mulighed for udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Mette Frederiksens israelske vaccineplaner er “fløjtende ligegyldige” for den nuværende coronabølge, siger eksperter

Faaborg-Midtfyn

Det er folks egen sag: Læsere kritiske over for vaccinationstvang

Annonce