Annonce
Ærø

Læserbrev: Én Netto mere er godt nok gammeldags og usexet

Sådan ser tegningerne ud ovenfra af en ny Netto på havnen i Marstal
Annonce

Læserbrev: Jeg fik en ide, da jeg læste om Nettoplanerne på Marstal Havn. For det første er jeg lodret uenig i, at Netto skal åbne flere butikker på øen. Det er gammeldags, tilbageskuende og ret usexet.

Man kunne for eksempel tænke helt nyt.

Cheføkonom Frank Øland holdt forleden et foredrag til landmændene om forbrugernes trends inden for fødevarer.


Jeg har et forslag: Opret en såkaldt REKOring på Ærø!

Kirsten Bang Olsen


Undersøgelsen viser, at 26 procent går op i sundhed og motion, 19 procent går op i de nærmestes sundhed, 31 procent vil købe dansk, 29 procent vil støtte lokalproducerede varer. Denne undersøgelse oversætter jeg til, at danskerne vil købe sunde, lokalproducerede grøntsager mm. Chris Hammeken har fornylig i avisen skrevet, at der er bevilget tilskud til lokale producenter, der skal levere til Ærøs restauranter.

Jeg må stille spørgsmålet: Hvorfor skal almindelige mennesker ikke også kunne have glæde af disse varer?

Jeg har et forslag: Opret en såkaldt REKOring på Ærø! Det er et system, hvor man køber og betaler på nettet og får leveret sine varer én gang i ugen, se i øvrigt på wikipedia på nettet. Her står en grundig beskrivelse af REKOring, og hvor populært det er blevet i hele Norden (bortset fra Danmark).

Man kunne etablere et sted på havnen, hvor dette kunne ske og med mulighed for at kop kaffe, se for eksempel omtalen af Brandenhoffs kaffeklub i tirsdagens avis. En lille genbrugsbix kunne også være en mulighed.

Vi skal tænke bæredygtigt og klimavenligt og også økonomisk.

Vi sparer transport og mellemmænd, og pengene bliver på øen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Annonce