Annonce
Ærø

Læserbrev: Det er ikke den kønneste måde at byde de mange sejlende gæster velkommen

Det er billedet her, Leif Møller Madsen omtaler. Foto: Søren Stidsholt Nielsen
Annonce

Onsdag den 16. september havde Fyns Amts Avis under ”Søsiden” en fin lille artikel med overskriften ”Flot kik i Marstal. To tremastede stålskibe på besøg”.

Artiklens blikfang var et flot billede af de to stolte skuder, som begge har mange år på kølen. Billedet bliver, efter min mening, så meget mere interessant, fordi det også har fået to andre stolte vartegn fra søfartens historie med i fotolinsen. Nemlig den lange Havnemole som blev bygget for at beskytte netop de stolte sejlskibe samt statuen ”I skal ikke blive glemt”, som illustrerer skibsforlis og sømændene, der kæmpede for en fri verden. Flot foto taget afSøren Stidsholt Nielsen.


Men desværre viser billedet også et ikke så stolt ”monument”. Nemlig havnefronten i Marstal.

Leif Møller Madsen


Men desværre viser billedet også et ikke så stolt ”monument”. Nemlig havnefronten i Marstal. Avisens læsere vil tydeligt kunne se, at kommunens havnefront i Marstal absolut ikke er prioriteret lige så højt og derfor ikke vedligeholdes på samme måde som de stolte skuder. Bolværket lider under mange års manglende vedligehold. Stålkanten hele vejen rundt om ”nokken” er ved at ruste væk og det hele trænger til en ordentlig omgang maling.

Det er ikke den kønneste måde at byde de mange sejlende gæster velkommen til Marstal og til Ærø på, ligesom det jo heller ikke er noget kønt syn for de mange tusinde rejsende som med færgen anduver byen og øen.

Vi håber på bedre tider alt imens de stolte skuder stadigvæk besøger vores ø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce