Annonce
Ærø

Debat: Brug byrådssalen som SFO

Annonce

Læserbrev: Det er sørgmunter læsning i dagens udgave af nærværende avis (onsdag, red.), men ikke uventet at øens viseste mænd og kvinder samt deres velbetalte rådgivere har taget så grueligt fejl i, hvad det nye prestigebyggeri i skipperbyen vil koste.

Jeg vil foreslå, at man i stedet bruger byrådssalen på rådhuset, da den i forvejen er en slags børnehave, der kun bliver brugt en enkelt aften om måneden, og bussen kører lige til døren. Man kunne forestille sig, at man kunne have en slags fritidspædagogger, hvor en kunne tage en dag med malkning af køer. En anden kunne tage en temadag om færgebillettering, en anden kunne tage tørnen med at lære børnene, hvordan man langsomst saver et bræt over.

Ja, mulighederne er uanede, kun fantasien sætter grænser.

Alternativt kunne man gribe den kommunale telefon og ringe på nummer 70237388, der tilhører Eurodan-huse i Rødekro, der kan levere et hus på 185 kvadratmeter nøglefærdigt indrettet efter kundens ønske for 1.945.000.

Således kan man inden for budgettet bygge tre huse og have penge i overskud, jeg tror nu ikke min idé falder i god jord, da det ikke er udtænkt af øens 15 viseste mænd og kvinder, samt deres rådgivere.

Michael Lage Rasmussen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce