Annonce
Håndbold

Kvindernes 1. division: Alle tre fynske hold i aktion

Gudme HK-truppen får lørdag besøg af det fynske bundhold, IF Stjernen. Foto: Karsten L. Sørensen
Der er dømt lokalopgør på Sydfyn lørdag mellem Gudme HK og Stjernen, mens DHG skal til Hadsten.

Håndbold: Alle tre fynske hold i kvindernes 1. division i håndbold skal i aktion, lørdag. Og to af dem endog mod hinanden.

På Sydfyn står menuen således på et lokalopgør mellem Gudme HK og oprykkerne fra IF Stjernen, mens DHG Odense skal en tur til Hadsten.

Lokalopgør indbyder ofte til drama og spænding, men det vil være uventet, hvis det bliver menuen i Gudme. Gudme HK er et stærk hjemmehold og er på en sjetteplads med ni point kun to point fra Sønderjyske på tredjepladsen og den første placering, der udløser playoff om oprykning. IF Stjernen er uhjælpelig tabt på rækkens 12. og sidsteplads uden point i ni kampe.

DHG, der på en fjerdeplads med 10 point kun er et enkelt point efter Sønderjyske, møder Hadsten Håndbold på udebane. Hadsten er med seks point røget ned på den første nedrykningsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce