Annoncørbetalt indhold

Kvalitetstid i de rette omgivelser

PR-foto credit

Denne artkel indeholder sponsoreret indhold

Stuen er samlingspunktet i de fleste hjem. Her går de fleste ind efter en lang, hård dag, og så er der dømt afslapning og hygge. Dette kan se forskelligt ud fra familie til familie, om så det er filmaften eller brætspil, så er det stadig kvalitetstid, hvor familien kan samles om en fælles interesse. Ofte er det i stuen, hvorpå disse aktiviteter finder sted, og det kræver de rette omgivelser.

Alt til dagligstuen kan findes i mange forskellige butikker og netbutikker, men det handler om at finde det, der passer til ens egne behov, og selvfølgelig også ens egen stil. Der er meget at vælge i mellem, og det kan være svært at navigere det kæmpe udvalg af flotte møbler, men det handler blot om at starte et sted.

Annonce

Plads til familie, venner og hygge

For at kunne spille brætspil eller have plads til fjernbetjeningen og popcorn, kræver det først og fremmest et godt sofabord. Her samles alle de ting man får brug for, i løbet af en hygge aften. Der findes runde og firkantede udgaver, og flere forskellige materiale, så der findes noget til hver en smag. Når man skal finde alt til dagligstuen, er sofabordet et godt sted at begynde.

Så skal der jo selvfølgelig være plads til de mennesker, man gerne vil bruge aftenen med. Her er lænestole og sofaer et godt sted at starte. Sofaer er mere praktiske, da man kan samle flere mennesker på mindre plads, og dette giver også mere samvær og kontakt. Derimod giver lænestole faste pladser, og i nogen tilfælde, kan man indstille stolen, som man har lyst til.

Dagligstuen som samlingspunkt

Når dagligstuen er det primære rum til hyggeaftener brugt med familie eller venner, er det vigtig at have alt til dagligstuen, især når det gælder indretning. Man skal helst sidde i omgivelser, der er rare at se på, og giver en ro i sindet. Det skal også være et rum, man er stolt af at byde sine gæster ind i.

Først og fremmest ligger meget af fokusset for en dagligstue i møblerne, da de giver det første helhedsindtryk af rummet. Derefter kan man begynde at kigge på pynt, som er detaljerne, der giver rummet det sidste stykke personlighed og udtrykket af ens eget præg. Pynt til dagligstuen kan findes i næsten alle slags butikker, om så det er planter eller lysestager, dog findes der også butikker, der er dedikeret til kun denne kategori.

Denne artkel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.