Annonce
Langeland

Kursus-lignende gudstjenester i Pinsekirken

Gudstjenesterne i Pinsekirken (Kirken på Ringvejen) vil i en periode være kursus-lignende. Foto: Michael Lorenzen
Annonce

RUDKØBING: Gudstjeneste-formen i Kirken på Ringvejen i Rudkøbing er normalt meget varieret, da kirken er en frikirke med større mulighed for selv at tilrettelægge og samtidig et større ansvar for indholdet. Menigheden ønsker at afspejle og følge livet i kirken og samfundet omkring, og i den kommende tid vil kirken i den forbindelse følge et nøje planlagt skema, fremgår det af en pressemeddelelse.

Grundstenene i den kristne tro vil de næste fem søndage og igen fem søndage i januar-februar være temaerne i gudstjenesterne, som vil være kursus-lignende, oplyser Kirken på Ringvejen videre i pressemeddelelsen.

Det er en form, der ikke før har været brugt i kirken. Emner som ”Frihed”, ”Korsets betydning”, ”Bøn og lovsang”, ”at høre Gud” og meget mere vil være på programmet. Kurset går under navnet ”Gud og dig?” og har været brugt flere forskellige steder både i det sydfynske og i Spanien.

Annonce

Åbent for alle

Hver søndag vil kirken være åben med lovsang fra kl. 15, og fra kl. 16 er der ca. en times kursus. Annette og Ole Hanberg er undervisere og skabere af kurset, mens kirkens præst Susanne Krog vil ramme undervisningen ind.

Kirken er som altid en kirke for alle, og kurset retter sig mod alle. Den der er kirkegænger i en af øens mange kirker, og som gerne vil genopfriske grundstenene i den kristen tro, den nysgerrige, som bare vil vide mere, eller den som gerne vil engagere sig og tage nye skridt i sit tros- og kirkeliv.

Livet i kirken leves naturligvis efter hensyn til de gældende corona-regler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce