Annonce
Fyn

Kunstfond donerer 15.000 til Sulelængen

Ægteparret putter masser af tid og penge i Sulelængens Venner. Foto: Jens Wognsen
Foreningen Sulelængens Venner får en god pose penge fra Statens Kunstfond. De skal gå til markedsføring, musikere og driftsomkostninger.

Magtenbølle: Hvert år arrangerer ægteparret Jørgen Bjerring og Ingrid Henriksen en lang række kunst-, musik- og scenearrangementer i foreningen Sulelængens Venner. Det er en længe i deres gård Enggaarden i Magtenbølle.

Det er nu blevet honoreret af Statens Kunstfond, som har doneret 15.000 kroner til foreningen. Og det glæder Ingrid Henriksen.

- Det er da herligt med en pose penge. Men jeg synes faktisk, at anerkendelsen fra Statens Kunstfond betyder mindst ligeså meget som økonomien i det. Anerkendelse er altid dejligt, og nu kan jeg også vise alle de frivillige, at nogen tror på det, vi laver, siger hun.

Pengene skal ifølge Jørgen Bjerring bruges på at give musikerne, der spiller koncerter på Sulelængens Venner, en fair hyre.

- Rigtig mange musikere vil spille hos os, og det er i den grad købers marked, så det er da dejligt, at vi kan give dem de penge, de har fortjent.

Annonce

Ekstra glimmer

Derudover er der en masse vedligehold og driftsomkostninger ved at invitere så mange mennesker ind i deres længe hvert år.

- Vi spytter selv rigtig mange penge i Sulelængens Venner, og det gør vi gerne. Men det er dejligt at få hjælp til det, siger han.

Hvis det viser sig, at der er flere penge til overs, så vil Jørgen Bjerring også mægtig gerne forbedre deres PR-arbejde.

- Markedsføringen kan sagtens få lidt ekstra glimmer og blive pænere. Vi kan også lave flere fine plakater og så videre, så folk ved, hvad vi laver herude.

Sulelængens Venner har en omsætningen i omegnen af 100.000 kroner årligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Borgmester meget tilfreds med elfærgerapport: - Bedre end vi havde regnet med

Annonce