Annonce
Svendborg

Kunder alarmerede politiet: Mistænkelig mand forsøgte at trille ud af Føtex med vognen fuld af stjålne cigaretter

En 57-årig mand forsøgte mandag aften at trille ud af Føtex med vognen fuld af stjålne cigaretter. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Svendborg: Kunderne i Føtex gjorde store øjne, da en 57-årig mand fra Svendborg mandag klokken 20:30 forsøgte at trille ud af varehuset med vognen fuld af cigaretter.

Det viste sig, at manden var brudt ind på Føtex' lager, hvor han havde fyldt vognen med cigaretter for i alt 58.500 kroner.

- Det var lykkedes ham at komme ned til stueetagen med en elevator, og her begyndte han at gå mod udgangen med vognen fuld af cigaretter. En del kunder fattede dog mistanke og kontaktede politiet, forklarer Rasmus Tyllesen, som er politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg.

Da politiet ankom, opdagede de, at manden havde planer om at stjæle flere cigaretter end dem, han havde i vognen.

- Han havde gjort flere cigaretter klar til afhentning på lageret. Så ud over det læs, han allerede havde i vognen, så det ud til, at han havde tænkt sig at hente endnu et læs til en samlet værdi af 68.000 kroner, fortæller Rasmus Tyllesen.

Manden blev anholdt og kørt til afhøring på stationen.

- Her skulle der tages et billede af manden, men han ønskede ikke at blive fotograferet, og derfor var en betjent nødt til at holde hans hoved stille, så billedet kunne blive taget. Så nu har vi et billede af manden i vores register, hvor han har en hånd på hver side af hovedet, fortæller Rasmus Tyllesen.

Manden blev efter afhøringen løsladt. Han er sigtet for indbrud og butikstyveri./anbi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Det er folks egen sag: Læsere kritiske over for vaccinationstvang

Annonce