Annonce
Erhverv

Kromand blev landskendt for takeaway: - Det er dumt at smide et godt koncept på porten

Casper Andersen og hans personale på Hotel Aarup Kro har travlt med at lave mad ud af huset under coronakrisen. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
Casper Andersen, indehaver af Hotel Aarup Kro, vil ikke åbne for gæster før i juni. Det kan ikke betale sig i forhold til de restriktioner, der er lagt for restauranternes genåbning, siger han.

Aarup: En vaskeægte solstrålehistorie udspiller sig for tiden i Aarup, hvor kromand Casper Andersen under coronakrisen har leveret mad ud af huset til den store guldmedalje. Mindst 800 kuverter om ugen er det blevet til, beretter han, og i de bedste uger helt op til 1.500. De første uger var antallet så højt som 2.500 kuverter, men det blev for mange til, at køkkenet kunne følge med.

Succesen med takeaway betyder, at Hotel Aarup Kro ikke åbner sin restaurant før i juni.

- Jeg vil ikke åbne med de restriktioner, der er nu. Med det antal kvadratmeter, der skal være pr. gæst, kan vi kun have otte-ti personer siddende. Normalt er der plads til 24. Nu kører vi denne uge og næste uge med takeaway. Det er dumt at smide et godt koncept på porten, siger Casper Andersen.

Han forventer at åbne 2. juni eller 9. juni afhængigt af, om der kommer lempelse ud af de politiske forhandlinger om genåbningen af samfundet.

Annonce

Vil gerne fortsætte

Den 37-årige kromand vil gerne fortsætte med at sælge takeaway, hvis der bliver tid til det, når Hotel Aarup Kro igen kan holde selskaber, men ikke så hyppigt som under krisen. Hotel Aarup Kro har på grund af efterspørgslen på mad ud af huset ikke været nødt til at gøre brug af statens hjælpepakker, og det er Casper Andersen glad for.

- Hvis jeg kan undlade at søge, så gør jeg det. Min holdning er, at jeg tror, det vil give tilbageslag på en eller anden måde, siger den 37-årige kromand, som i marts blev landskendt for sin succes med takeaway i både lokale og landsdækkende medier.

Han håber, det vil smitte af på antallet af gæster på Hotel Aarup Kro, når den åbner igen.

- Jeg håber da, at folk, som kører over Fyn, kommer her og spiser, siger Casper Andersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce