Annonce
Fyn

Kring Chokolade er på plads i nye lokaler i gågaden: - Jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften

Rikke Kring overtog nøglerne til butikken på hjørnet af Algade og Søndergade i sommer, og siden har den stået på gennemrenovering. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Efter flere måneders istandsættelse kunne Rikke Kring torsdag tage imod de første kunder i sin nye forretning, hvor hun nyder at have fået flere nære nabobutikker.

Middelfart: Rikke Kring havde i flere år været på udkig efter nye lokaler til Kring Chokolade, før hun valgte at slå til, da den tidligere Wagner-butik på hjørnet af Søndergade og Algade blev ledig i sommer som følge af coronakrisen.

Og torsdag var det endelig tid til, at hun kunne slå dørene op til den 280 kvadratmeter store forretning, der har fået en omfattende renovering og nu kun mangler det sidste finish.

- Jeg er helt vildt glad og har glædet mig som et lille barn til juleaften, og alligevel er man også stresset, fordi der er meget at se til og mange kunder, lød det fra Rikke Kring, der allerede i butikkens første, åbne time havde langet masser af chokolade og konditorier over disken.

Annonce


Først og fremmest kan vi få mere synlighed på vores produkter, og man kan bedre gå rundt i butikken og se det hele

Rikke Kring


Hun fortalte, at hun gennem de seneste måneder også har haft nogle ualmindeligt lange arbejdsdage, for mens de nye lokaler er blevet sat i stand, har produktionen kørt som hidtil i den gamle butik i Gimbels Gyde.

Kring Chokolade sælger mest chokoladeprodukter - men ifølge indehaveren, Rikke Kring, bliver der eksempelvis også sendt mange nøddetærter over disken. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

- Jeg kunne nok godt have afgivet nogle flere opgaver, men det har også været sjovt at sætte mit eget præg på, hvordan det hele kom til at være, forklarede Rikke Kring, der allerede har kunnet mærke, at det har gjort en stor forskel at rykke fra den gamle adresse blot et par hundrede meter væk til Algade, hvor hun har andre butikker endnu tættere på.

- Først og fremmest kan vi få mere synlighed på vores produkter, og man kan bedre gå rundt i butikken og se det hele, sagde Rikke Kring og fortsatte:

- Og så glæder jeg mig over at have fået mere kontakt til nabobutikkerne, og man føler mere, man er en del af byen.

Plads til kurser

Noget af det, der stadig mangler en prik over i'et, er Kring Chokolades nye baglokale, hvor der både skal være caféområde, kurser og plads til selskaber, så snart der kommer lidt mere inventar på plads.

Som i den gamle forretning i Gimbels Gyde har den nye butik et lille caféområde, ligesom baglokalet skal lægge rum til endnu flere kurser og komsammener. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

- Det er lidt vores multirum. Det er et rum, vi har mange idéer med, men vi har måttet sande med hverdagen i nakken, at det ikke er det hele, vi har nået, forklarede Rikke Kring.

Åbningen torsdag blev fejret med besøg fra Vinum i Assens, der skulle stå for cocktail-smagsprøver.

Derudover er de større festligheder, hvor der også skal skåles på, at Kring Chokolade i begyndelsen af oktober vandt en Byens Bedste-statuette for bedste specialbutik, udsat for nu på grund af coronahensyn.

Den bygning i Gimbels Gyde, som Kring Chokolade hidtil har været en del af, skal efter planen rives ned og laves til en kombination af lejligheder og forretninger.

Kring Chokolade vandt tidligere i oktober ved Byens Bedste i kategorien bedste specialbutik. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce