Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kræftens Bekæmpelse inviterer til foredrag og generalforsamling

Hvad cannabis kan bruges til i medicinsk sammenhæng, kan man få en masse at vide om på generalforsamlingen i Kræftens Bekæmpelse. Arkivfoto: Michael Bager

Faaborg-Midtfyn: Tirsdag den 25. februar kl. 19 åbner Kræftens Bekæmpelse i Faaborg-Midtfyns kommune dørene for medlemmer og interesserede til den årlige generalforsamling.

Aftenen byder på foredrag om alternativ behandling, og hvad cannabis til medicinsk brug er, og hvordan det virker.

- Kræftbehandlingen er i fremgang i Danmark. Det viser statistikken for femårsoverlevelsen, som, efter flere år i den lave ende, nu er over gennemsnittet i EU. Det er glædeligt, men der er stadig noget, vi selv kan gøre, for at flere undgår kræft, og for at endnu flere overlever kræft, siger Ulla Witt, formand for Kræftens Bekæmpelse i Faaborg-Midtfyns kommune.

Temaet for aften er alternativ behandling og hvad cannabis til medicinsk brug er, og hvordan det virker. Hvordan arbejder Kræftens Bekæmpelse med alternativ behandling? Og hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du går i gang? Foredraget bliver afholdt af Bo Andreassen Rix, der er chef for Analyse & Udvikling i Kræftens Bekæmpelse.

Efter foredraget, er der generalforsamling i Kræftens Bekæmpelses lokalforening.

- Her kan du bruge din stemme til at gøre kræftområdet stærkere i kommunen og få indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt, fortæller Ulla Witt, der glæder sig til at se mange spørgelystne borgere.

I Faaborg-Midtfyns kommune er der omkring 4500 medlemmer, og cirka 3000 borgere lever med kræft i kommunen.

Foredraget starter kl. 19 og afholdes på Idrætscenter Midtfyn, Søvej 34, 5750 Ringe.

Alle er velkomne. Lokalforeningen byder på kaffe og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce