Annonce
Læserbrev

Konservative: Træk planerne om byggeri på Lynfrosten tilbage

Annonce

Det er komplet uansvarligt af Venstre at tillade byggeriet af box-butikker på et af Danmarks giftigste områder.

Det Konservative Folkeparti i Nyborg mener helt klart at det er en kæmpe fejl, og komplet uansvarligt, at bygge butikker på en så giftig grund som Lynfrosten.

Venstre har siden kommunalvalget i 2017 stået i spidsen for ideen om at bygge flere butikker i området hvor Lynfrosten er. Det er komplet uansvarligt af Venstre at ville tillade byggeri på en af de mest giftige grunde i Danmark uden at ville rense grunden først.

Som konservativ er det hjerteblod at passe på vores miljø, og jeg kan derfor simpelthen ikke forstå at Venstre i ramme alvor mener at vi skal bygge box-butikker på giftig jord. Det er da det mest naturlige at man skal rydde op, inden man kan bygge nyt.

Hvordan kan Venstre leve med at tillade byggeri af box-butikker på giftig grund? Det er moralsk forkasteligt at se den anden vej imens de bringer bygningsarbejdere, kunder og medarbejdere i potentiel livsfare.

Det Konservative Folkeparti mener at vi skal aflyse byggeriet på Lynfrosten. Det er moralsk forkasteligt at begynde at bygge ovenpå giftig jord. Som konservative mener vi at vi skal passe på vores jord og medmennesker.

Der skal derfor ryddes op på Lynfrost grunden inden det første spadestik skal tages. Aflys byggeriet på Lynfrosten, og fjern giften i stedet!

Træk forslaget om butikker på Lynfrost-grunden tilbage, siger de konservative i Nyborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce