Annonce
Svendborg

Konkurssag: Hornemann trues med retssag

Lars Erik Hornemann, Venstres gruppeformand, er under stort pres fra sine vælgere og bagland, når der skal stemmes om Svendborg Havns skæbne.

3F mener, at konkursramt byggefirma narrede ansatte til at skyde løn ind i firmaet som et lån kort før konkurs

Annonce

Svendborg: Sagen om en konkurs i byggefirmaet Hundstrup & Hornemann tager nu en ny drejning.

Det sker efter at fagforbundet 3F truer Venstre-borgmesterkandidaten i Svendborg, Lars Erik Hornemann, og de øvrige ejere med en retssag.

3F mener, at ejerne narrede ansatte til at skyde en del af marts-lønnen ind i selskabet blot tre uger før, selskabet gik konkurs. Lønnen blev indskud i firmaet som et lån, og er nu tabt.

- Jeg ser sådan på det, at en af vores folk er blevet narret til at gå ind i det her, og derfor vil jeg forvente, at et anstændigt menneske som Lars Erik Hornemann holder vores medlem skadesløs og sørger for, at vedkommende får sine penge tilbage, siger Tonni Hansen, der i modsat fald truer ejerne med en retssag.

- Alternativet vil jeg foreslå, at vi anlægger et civilt søgsmål og går efter ejerens private formuer. Når firmaet er lukket, kan vi jo ikke hente noget dér, og derfor må vi gå efter dem, der har skrevet under på sådan en aftale, siger 3F-formanden.

Læs mere i Fyns Amts Avis fredag

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce