Annonce
Fyn

Koncerter på Geværfabrikken vender snart tilbage

 Geværfabrikken fra et tidligere arrangement med kunstneren Ole Ahlberg. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Otterup: Snart er der igen mulighed for at gå til koncert på Geværfabrikken. Kulturhuset holder den første koncert lørdag den 17. oktober, efter der har været coronalukket i over et halvt år.

Æren af at stå på scenen til efterårets første koncert har Lasse Helvig, der optræder med en musikalsk fortælling bygget på Kim Larsens sangskat. Eller, som der står i programmet, "en aften med det bedste til dig og dine venner".

På trods af den lange nedlukning så fortæller Jens Thorup, som er medlem af Geværfabrikkens bestyrelse, at husets aktivitetsniveau er ved at være normalt igen. Her holder både kniplere og linedancere ugentlige arrangementer, og nu vender koncerterne så også snart tilbage.

- Det er dejligt, at der snart sker noget. Folk har spurgt, hvornår vi kommer i gang igen, for de vil gerne have noget kultur, og så håber jeg bare, at folk tør tage til et lille arrangement i Otterup.

Geværfabrikken har også foretaget de nødvendige coronaforbehold til efterårets koncerter.

- I stedet for at åbne for alle pladser har vi valgt at mindske antallet af gæster, så vi kan overholde kvadratmeterkravene, og så har vi købt sprit nok, til at man snart kan kalde os Otterup spritfabrik, fortæller Jens Thorup med et blink i øjet.

Geværfabrikken holder i alt fire koncerter i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce