Annonce
Sport

Kollegerne udpeger Sviatchenko som Årets Profil

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den største profil i Superligaen i sæsonen 2019/2020 var FCM-stopperen Erik Sviatchenko, mener kollegerne.
Annonce

Erik Sviatchenko er kåret til Årets Profil i Superligaen for sæsonen 2019/2020 af kollegerne i Spillerforeningen. Det skriver Spillerforeningen på sin hjemmeside.

Den stærke FC Midtjylland-stopper var en hjørnesten i og lederen af den midtjyske defensiv, som lukkede blot 29 mål ind i 36 ligakampe på vejen mod DM-guldet.

Det er kollegerne i ligaen, som stemmer om prisen, og det gør den ekstra særlig, mener Sviatchenko.

- Det er jo netop den største anerkendelse, man kan få, siger han til spillerforeningen.dk.

- Når mine kolleger siger: "Vi synes, du har været god - du har faktisk været den allerbedste" - så bliver man enormt stolt.

- Fordi det kommer fra ens kolleger, som er på samme niveau, som jeg er, og som render rundt hver eneste dag og træner og gør deres bedste.

28-årige Sviatchenko skiftede i 2016 fra FCM til den skotske storklub Celtic, med hvem han nåede to skotske mesterskaber, inden han i 2018 vendte hjem til FCM.

Generelt var det FCM'ere, som dominerede afstemningen til årets pris. På anden- og tredjepladsen i afstemningen finder man således Sviatchenkos holdkammerater Frank Onyeka og Alexander Scholz.

Prisen er blevet uddelt siden 1989. Sidste år gik den til FC Københavns Robert Skov, som efterfølgende skiftede til Hoffenheim i Tyskland.

/ritzau/

Læs nyheden hos Spillerforeningen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce