Annonce
Fyn

Klumme: Søby, Åh Søby

man kan lære meget af Søby, fortæller Eli Mikal Poulsen i dagens klumme. Arkivfoto: Trondur Dalsgard


Annonce

Jeg vil gerne have lov til at undskylde på forhånd, jeg kommer nok til at ødelægge idylen i Søby og omegn!

For mens de to "store" byer på Ærø, har gang i en gang mudderkastning, sidder Søby og ser på. Søby og omegn, som jeg ser det, er stedet, hvor man måske ikke forventer det vilde, men altid får hvad der er dem fortjent! Stedet hvor de kreative finder inspiration, det manuelle arbejde udføres, drømmene kommer til virkelighed og innovationen der rykker Ærø helt i toppen af den danske (og europæiske) drøm for fremtiden!

En elfærge der er med til at forme fremtidens infrastruktur, en campingplads der opfordrer til at "stjæle" fra pladsen, en kunsthøjskole der bogstaveligt talt ændrer folks liv, produktioner der kan følges fra bunden, loppeguld blandet med familiært nærvær, dagligvarer handlet med sjæl, møbler fundet til DIG, velvære både indvendigt og udvendigt, keramik og håndværk hvor det bedste kun er en mulighed, iværksættere der tør at drømme og alt der i mellem!


Så derfor tænker jeg, at os østfra, kunne lære af de gemytlige og finurlige folk fra Søby og omegn! Så lad os tage den gratis bus ud og lade os inspirere og støtte op!

Eli Mikal Poulsen


Jeg kunne blive ved, men har desværre fået at vide, at faa.dk ikke er et bogforlag, så derfor stopper opremsningen der, velvidende at der kunne nævnes mange flere ting og steder!

Sjældent hører man råbene om at blive overset, og hvis muligt, hører man heller ikke om de små succeser!

Selvfølgelig er jeg ikke naiv, og tænker alt er fryd og gammen, for sådan er det ingen steder. Men jeg tænker tit over, hvorfor vi hører så lidt "derude fra".

Sådan som jeg tolker det, så er det, fordi at man værner om og værdsætter det, man har, og når noget retmæssigt kommer til en, så er det glædeligt. Så for at undgå at alle os forkælede borgere østfra -i denne dejlige kommune- kommer ud og ødelægger denne hårfine balancegang, så holder man det forståeligt for sig selv!

Så derfor tænker jeg, at os østfra, kunne lære af de gemytlige og finurlige folk fra Søby og omegn! Så lad os tage den gratis bus ud og lade os inspirere og støtte op!

Søby, blær jer med det i har, for det er der mange (mig selv inklusiv), der kunne lære lidt af!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce