Annonce
Svendborg

Klar til kronprinseløbet: Fortræning til Royal Run i Hesselager

Kronprins Frederik lancerede i 2018 Royal Run, og nu kan man i Hesselager deltage i fortræningen til dette års udgave af løbet. Foto: Lasse Olsson

Hesselager: 2. pinsedag lyder startskuddet til den tredje udgave af kronprinsens landsdækkende motionsløb Royal Run med start i Sønderborg, Odense, Aalborg, København og på Bornholm, og i Hesselager kan man komme i form op til løbet.

Hesselager Løb og Motion inviterer nemlig til en omgang uformel og uforpligtende løbe- eller gangtræning forud for løbet, og Torben Aagaard fra foreningen fortæller, at træningen er for alle: Både høje, lave, brede og smalle.

- Det kræver ikke det mindste at møde op til vores træning – om man vil gå en tur, om man aldrig har løbet før, eller om man er erfaren løber, så er vi klar til at byde velkommen, siger Torben Aagaard i en pressemeddelelse.

Hesselager Løb og Motion inviterer torsdag den 6. februar klokken 18.30 til et informationsmøde om fortræningen. Det foregår i HFS-klubhus i Østergade i Hesselager. /gru

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

GOG-kollektivet skal vinde på svær udebane

Læserbrev

Debat: Cittaslow-snegl er ikke ok

Lokaldebat: Som en glad borger i Svendborg Kommune vil jeg gerne knytte en kommentar til min opfattelse af, hvad der sker i min kommune. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og har haft en meget dårlig oplevelse med at have en sygemeldt ansat. Efter seks måneders sygdom var hun næsten klar til at vende tilbage på arbejde. Men sygedagpengene stoppede, og jeg fik at vide, at der var ikke mere at hente her. Bare en måned mere ville have været nok til, at en ung kvinde kunne fortsætte på arbejdsmarkedet. Svaret fra Svendborg Kommune var: Vi vurderer ikke, at der er en sikker prognose for, at du vil blive i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet inden for 134 uger fra revurderingstidspunktet. Øv! Den unge kvinde er glemt. Ok, sådan er det. Men så at sætte en lille Cittaslow-snegle-smiley på afgørelsen, det er (dæleme) ikke ok. Derudover: Alle erhvervsdrivende i kommunen har fået et brev fra borgmester om, at byggesagerne nu var under kontrol, og at behandlingstiden er meget hurtig. Jeg har søgt byggetilladelse til et værksted, et fjernlager så vi kan få lidt skattekroner til kommunen. Efter fire uger spurgte teknisk forvaltning om der skulle være dyr i bygningen... Nej. Efter fire uger mere rykker min tømrer for svar, og pludselig ser forvaltningen, at det er i en landzone. De otte uger er spildt – forventet tre-fire måneders behandlingstid mere.-- Jeg mener, at Svendborg Kommune burde lukkes! (lille smiley) De ansatte burde prøve, om de kunne varetage dit eller mit arbejde. Ja, jeg er skuffet, så min mail er jo bare hyleri, men der er altså noget, som ikke er godt nok. Jeg har firma i Svendborg og Odense, og da jeg snakkede byggetilladelse med Odense gik der præcist fire timer efter, at jeg kontaktede Odense Kommune for en byggetilladelse, før de vendte tilbage. Der gik præcis otte uger før, vi rykkede for svar i Svendborg. Fint nok, at de har længere behandlingstid, men at slutte en mail med Cittaslow – det gode liv, det er ikke ok. Hvad så? Ja, så køber jeg da et hus i Odense eller Ringe.

Annonce