Annonce
Langeland

Klar til Ærøexpressen: Færgeleje i Rudkøbing gjort færdigt

Frank Olsen (t.v.) og Bent Christensen var med til det sidste arbejde med færgelejet. Foto: Michael Lorenzen
Lejet til Ærøexpressen færdigmonteret tirsdag - afstribning på plads

RUDKØBING: Maskinfører Bent Christensen fra Nyborg kender efterhånden Rudkøbing Havn særdeles godt. Som ansat i Munck Havne & Anlæg, Nyborg, har han været med lige fra begyndelsen i anlæggelsen af det nye færgeleje, som snart kommer i brug, når Ærøexpressen 8. december genoptager Marstal-Rudkøbing overfarten. Tirsdag eftermiddag blev det sidste gjort klart, da han med en kollega samt hjælp fra kranfører Frank Olsen fra Erik Jørgensens Efterfølger, også Nyborg, fik monteret de sidste to sidefendere i lejet.

- Jeg kom her, da vi slog de første spuns i. Det var før sommerferien, og nu er det slut, fortæller Bent Christenen, som i 27 år har været med til at slå spunsvægge i, montere træbeklædning med mere i havne overalt i Danmark. Blandt andet i Faaborg i forbindelse med havnebadet der og Hou på Samsø.

- Nogle gange møder man på arbejde, og så ser man, om man skal køre til højre eller venstre, som han udtrykker det.

Til tider har han været afsted på opgave i længere tid, så også campingvognen er taget med.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Eriksen-skifte giver penge til OB og Middelfart

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce