Annonce
Erhverv

Kiks, kager og drikkevarer til spotpris: Virksomheder i Tved forsøger sig med lagersalg

Royal Biscuit har skiftet navn til Bonaventura Sales Co., og det vil blive markeret med et lagersalg fredagen før pinse, oplyser kommerciel direktør Henrik Boeriths. Foto: Finn Eriksen
Bonaventura Sales - det tidligere Royal Biscuit - vil sammen med øl- og vand-distributøren Depot Svendborg slå dørene op for et lagersalg til pinse.

Tved: Royal Biscuit i Tved er kommet på norske hænder og har skiftet navn til Bonaventura Sales Co., og den nye ejer går ind for synlighed.

Desuden sker det af og til, at varer hober sig op, og det er baggrunden for, at den kommercielle direktør i Bonaventura Sales Co., Henrik Boeriths, har valgt at gå nye veje.

- Jeg har kontaktet Ove Nielsen, som ejer Depot Svendborg over for os, og spurgt, om han kunne tænke sig, at vi laver noget lagersalg sammen. Og det kunne han, siger Henrik Boeriths, da vi besøger virksomheden i Tved.

Annonce

Storkøb til småpenge

Så fredag 21. maj, lige før pinse, slår de to virksomheder på Islandsvej dørene op, og så kan der ellers gøres en handel.

- Vi har altid varer, som måske er sæsonbetonede, er tæt på udløbsdato, eller som er udgået. Dem vil vi sælge - dels fordi vi så slipper for at smide dem ud, dels for at gøre opmærksom på os selv og give folk mulighed for at få en oplevelse og købe billigt, siger Henrik Boeriths, der mener det med "billigt" alvorligt.

- Det bliver i hvert fald halv pris i forhold til det, de koster i butikkerne. Jeg forestiller mig noget med 10 kager for en 100-krone eller noget i den stil, siger den kommercielle direktør, der lover, at der vil være både kager, kiks og slik at købe.

Annonce

Hjemmeværnet måtte tilkaldes

Henrik Boeriths har erfaringer med lagersalg, eftersom han har prøvet det, da han i sin tid var ansat i Scanchoco i Hinnerup ved Aarhus.

- Det var en stor succes. Der kom flere hundrede, siger den kommercielle direktør, der ydermere kan berette om, at Aarhus-firmaet Carletti - dem med P-tærterne og Skumbananerne - gjorde det for nylig.

Og at det gik vildt for sig.

- Der var så mange mennesker, at Hjemmeværnet måtte tilkaldes til at dirigere trafikken. Det sker nok ikke her, men vi tænker, vi kan få noget sjov ud af det, siger han.

Lagersalget varer fra klokken 13 til 16 - og så tager Henrik Boeriths i øvrigt det forbehold, at det kan være nødvendigt at aflyse, hvis nye corona-restriktioner kommer på tværs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce