Annonce
Erhverv

KiDS Coolshop udvider: Bliver til 1000 kvadratmeter stort børnemekka med både legetøj og børnetøj

Indehaverne af KiDS Coolshop i Svendborg, Anne og Henrik Engqvist, har overtaget det gamle Petworld, som skal slås sammen med den nuværende KiDS Coolshop. Privatfoto
Til sommer bliver det tidligere Petworld til en udvidet version af KiDS Coolshop. De to butikslokaler slås nemlig sammen, så KiDS Coolshop kan udvide sortimentet.

Svendborg: Der var ikke tale om en aprilsnar, da KiDS Coolshop Svendborg i går, torsdag 1. april, offentliggjorde, at de havde planer om at udvide butikken. Tværtimod.

Anne og Henrik Engqvist, der er indehavere af KiDS Coolshop, har nemlig overtaget nabolokalet, det gamle Petworld, og til sommer går ombygningen i gang.

- Vi har længe ledt efter et større lokale i Svendborg, og har længe ønsket at få tøj ind i sortimentet, men vi har bare manglet det rigtige lokale. Vi er rigtig glade for den beliggenhed, vi har nu, så da chancen bød sig, var det bare om at bide til, siger Anne Engqvist.

Annonce

1000 kvadratmeter stor butik

1. juni overtager Anne og Henrik Engqvist nøglerne til det gamle Petworld, og så går ombygningen ellers i gang. Væggene, der skiller de to butikker ad, skal slås ned, så de to butikslokaler bliver forvandlet til et stort børnemekka på hele 1000 kvadratmeter.

- Vi fortsætter med at forhandle det, vi gør nu, og så udvider vi med børnetøj og baby, det er jo oplagt nu, hvor Babysam er lukket, fortæller Anne Engqvist om planerne.

Hun mener også, at især børnetøj er noget, som kunderne ønsker sig.

- Vi har gennem længere tid fået mange henvendelser fra kunder, der har ønsket børnetøj. Jeg tror virkelig, at der har været en mangel på det. Det er jo lidt træls, at man skal til Odense for at købe børnetøj, lyder det fra butiksindehaveren.

Det er da også fornemmelsen, at det er en stor succes for andre KiDS Coolshops at have børnetøj i sortimentet.

- Vi har andre kolleger i KiDS Coolshop-regi, der også har den her kombination, og der fungerer det godt, så vi glæder os rigtig meget til at udvide.

Anne og Henrik Engqvist regner med, at den nye butik står klar, når 1. juli melder sin ankomst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Dom over ny erhvervsstrategi: Aalborg, Aarhus og København vil også være Danmarks bedste, men hvordan skiller Odense sig ud?

Svendborg

Friskoler byder ny skole velkommen: - Der er plads til flere i Svendborg

Annonce