Annonce
Navne

Kerteminder står bag Tour-sendingen. Nu fylder han 50

John Jäger fylder 50. Foto: Ebbe Rosendahl/TV 2

50 år: Chefredaktør på TV 2 Sporten, John Jäger, Kerteminde, fylder 50 år mandag 5. april.

John Jäger er nærmest synonym med passion, men han er meget mere end det. Ikke mindst er han en fantastisk kollega og en misundelsesværdigt vellidt chef.

Han er til daglig ansvarlig for dækningen af TV 2 Sportens to store kernerettigheder, cykling og håndbold. Derfor er det også John, der redaktionelt står i spidsen for nogle af TV 2 Sportens største enkeltstående succeser som sommerens Tour de France og vinterens håndboldslutrunder, hvor især herrernes i januar de seneste år er gået op i en højere enhed med guld til Danmark og massevis af seere til TV 2.

Og når det hele buldrer derudad, og en stor del af danskere ser med, så er John Jäger i sit es. - Han er Danmarks vel nok bedste redaktør, når sportsbegivenheder bliver større end bare en kamp eller et løb for de særligt interesserede, fortæller hans chef, Frederik Lauesen.

- Når sport skaber fællesskab for danskerne, senest under VM i håndbold i januar, er der ingen, der når John Jäger til sokkeholderne i at orkestrere formidlingen af det. Han er eminent til at ramme plet med dækningen, når sport både dækkes på en solid faglig grund og bliver folkeligt.

John Jäger er en utroligt populær chef. I 2020 blev han hædret med titlen Årets Leder i Medie- og Kommunikationsbranchen 2020 af specialforeningen Ledere i Dansk Journalistforbund, blandt andet med ordene ”afholdt”, ”empatisk” og ”alfaderlig”. Og netop Johns blik for alle på holdet omkring ham er unikt.

John Jäger er ofte omgivet af afdelingens største stjerner i de ting, han er ansvarlig for, men hans største bedrifter som leder handler om, at han løfter alle omkring sig. Bundniveauet er altid ufatteligt højt på Johns redaktioner, for han har et eminent blik for uudnyttet potentiale. Og så tror han på mennesker, hvilket ofte får folk omkring ham til at ”vokse”.

En fantastisk evne, som John også har brugt flittigt i sit mangeårige virke som frivillig håndboldtræner. Til stor gavn for især de mange børn i Kerteminde Håndboldklub, der måske ikke lige havde et naturligt talent for det svære spil.

At John Jäger er vellidt blandt medarbejderne på TV 2, blev også understreget, da han sidste år blev valgt til TV 2s bestyrelse som et af de tre medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer. En rolle, hvor John også nok skal gøre sig bemærket og give sit besyv med. For er man i selskab med John Jäger, er man aldrig i tvivl om, hvad han brænder for. Og hvor meget han brænder.

John Jäger bor i Kerteminde og er gift med Marie-Louise Brovall Jäger. Parret har børnene Emilie på 20 år og Malte på 18 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Endelig sammen igen: Skål!

Annonce