Annonce
Fyn

Keramik på Lillebæltværftet: Mød 13 keramikere fra hele landet

Det er tredje gang det gamle værft danner ramme om keramikmarkedet. Ideen opstod i forbindelse med udstillingen Pottemageri på Clay i 2019. Foto: Axel Høyer/Clay Venner
Annonce

Middelfart: Søndag 13. september fra klokken 10 til 16 rykker keramikken ind på Lillebælt-Værftet på Gl. Havn i Middelfart, når Clay Venner og Dansk Pottemagerforening for tredje gang samarbejder om at holde keramikmarked i de smukke omgivelser på havnen.

13 keramikere fra hele landet vil fylde deres boder med kopper, krus, tallerkener, fade og meget andet – så der vil være noget for enhver smag.

For gæsterne er det muligt at kombinere besøget på Lillebæltværftet med en tur på Clay, hvor der hele dagen er åbent hus og mulighed for at komme på gratis omvisninger. Dog er der kun 2 gange 25 pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Keramikmarkedet falder sammen med Naturens Dag, og på Clay kan man nyde kunst i naturen i Skulpturparken. Ikke mindst i Trekantområdets Festuges ”vartegn”, installationen Together Apart. Her holder billedkunstner C. Clement workshop, hvor man kan lege med papirler og restmaterialer fra installationen./soehu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce