Annoncørbetalt indhold

Kendt operasanger: Her får du oplevelser i særklasse

Skagen har en stor plads i de fleste danskeres hjerter. Også hos operasanger Jens-Christian Wandt, der bl.a. sang til Prins Henriks bisættelse og også er kendt som manden bag Verdensballetten. Han er født "på stenbroen" som han selv udtrykker det, men elsker Skagen, hvor han opholder sig i flere måneder om året.

Skagen har en nærmest mediterende og afslappende effekt på de godt 2 mio. besøgende, der lægger vejen forbi byen på toppen af Danmark hvert år. Og modsat mange andre populære feriedestinationer, så er Skagen tiltrækkende på alle tider af året. Sådan lyder det, når man spørger folk, hvorfor de bliver ved med at vende tilbage.

Den kendte operasanger Jens-Christian Wandt er en af dem, der ikke kan få nok af den lille hyggelige by mod nord.


  • Der er efter min mening ingen andre steder i Danmark, hvor kultur og natur går op i en højere enhed som den gør i Skagen. Ingen andre steder får du natur- og kulturoplevelser af så høj karat som her, siger Jens-Christian Wandt, der for alvor faldt for Skagen tilbage i 2008 i forbindelse med premerien på Verdensballetten, som han nu opfører hvert år ved Den Tilsandede Kirke i byen og flere andre steder i landet.

Siden da er han kommet tilbage til byen igen og igen, hvor han nyder byens afslappede og imødekommende stemning.


  • I Skagen lever man det gode liv. Og jeg lever det gode liv, når jeg er her. Jeg møder en helt særlig åbenhed, venlighed og helt ligetil tilgang til livet, som jeg sætter stor pris på, lyder det fra den 51-årige operasanger.

Klar til en helt særlig oplevelse i Skagen? Book dit ophold på Skagens eneste firestjernede hotel Color Hotel Skagen

Jens-Christian Wandt nyder Skagen på alle tidspunkter af året, også om efteråret, hvor han holder meget af at gå lange ture og blive "rusket godt igennem af vinden".


  • Hvis der er noget, jeg skal have tænkt igennem, så holder jeg meget af at gå ture. Og her har Skagen virkelig noget at byde på. Et af mine yndlingssteder er Flagbakken, der ligger lige bag Color Hotel Skagen. Her er der en fantastisk udsigt, hvor du kan se ud over den smukke klitplantage og de to have. Og når jeg kommer hjem fra sådan en gåtur, så er jeg tanket op med ny energi, fortæller Jens-Christian Wandt, der foretrækker Hulsig Hede, når cyklen tages i brug.

En anden ting, der fascinerer operasangeren med det københavnske ophav er det imponerende gastronomiske udvalg og de mange unikke små butikker.


  • Det er jo helt utroligt, at en så lille by har et så imponerende udvalg af gode spisesteder og specialbutikker. Det møder man heller ikke andre steder. Et af mine favoritsteder er Iscafeen ved Bamsemuseet. Her går jeg tit hen og spiser frokost eller drikker en kop kaffe, tilføjer Jens-Christian Wandt.

Han er ikke ene om sin begejstring for den smukke og hyggelige by på toppen af Jylland. Flere danske og udenlandske turister har fået øjnene op for byen, hvor naturen deler gavmildt ud af oplevelser i særklasse. Og hvor udvalget og kvaliteten af specialbutikker, restauranter og museer er helt utrolig for en by med godt 8000 indbyggere.

Klar til en helt særlig oplevelse i Skagen? Book dit ophold på Skagens eneste firestjernede hotel Color Hotel Skagen

Fakta om Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er det største hotel i Skagen med 151 værelser med i alt 400 sengepladser. Det er samtidig det eneste fire-stjernede hotel i Skagen.På Color Hotel Skagen er der a la carte restaurant, café samt barområde. Hotellet har også udendørs opvarmet pool, to finske saunaer, beachvolley, minigolfbane og petanque-bane.

Som noget nyt kan hotellet tilbyde et udendørs spabad og fitnessbygning på 60 kvm.

Hotellet fejrer i år 50 års jubilæum, og der vil i den forbindelse være en række arrangementer og tilbud til gæsterne. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Fakta om Skagen

Skagen er Danmarks nordligste by. Skagen har ry for de mange solskinstimer, et fantastisk lys, en unik natur og mange hvide sandstrande. Der er mange oplevelser for en turist i Skagen bl.a. Skagens Museum med værker af skagensmalerne, Grenen - hvor Skagerrak og Kattegat mødes, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke.

Kilde: visitnordjylland.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.