Annonce
112

Kender du ham her: Politi efterlyser tyv bag bølge af indbrud i biler

Personen på billedet her er fanget på overvågningskamera i færd med at begå indbrud i en bil på Strandvej. Foto: Fyns Politi.
Fyns Politi offentliggør billede af formodet tyv, der er mistænkt for at stå bag en række indbrud i biler i Svendborg-området.
Annonce

Svendborg: Kender du manden på billedet, så kontakt politiet.

Det er beskeden fra Fyns Politi, som har sendt et billede ud af en tyv, der er fanget på overvågningskamera i færd med at begå indbrud i en bil på Strandvej i Svendborg tidligere på måneden.

Politiet mistænker manden for at stå bag en stribe indbrud i biler i området, forklarer Rasmus Tyllesen, politikommissær ved Fyns Politi.

- Ud fra fremgangsmåden og gerningsstederne er han mistænkt for flere forhold, siger han.

Fyns Amts Avis kunne 17. januar fortælle, at antallet af indbrud i biler i Svendborg var eksploderet, og at der i løbet af de sidste to måneder af 2019 var i alt 51 anmeldelser om bilindbrud.

Den bemærkelsesværdige stigning har gjort, at Fyns Politi har skærpet sit fokus på problemet, forklarede vicepolitiinspektør i Fyns Politi, Niels Erik Nymark Jensen, til avisen.

- Det er en stigning, der kalder på, at vi gør noget for at få det til at stoppe. Og det betyder, at vi har allokeret ekstra personale til at kigge på sagerne, så vi forhåbentligt inden for rimelig tid kan få opklaret det her, sagde han.

Har man oplysninger på den mistænkte, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce