Annonce
Sport

Karrierestop eller ej: Uvis fremtid for eks-GOG'er

Mark Strandgaard efter at have scoret et af sine fem mål i Aalborg Håndbolds sejr over GOG i Gudme i lørdags. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Højrefløjen Mark Strandgaard stopper i Aalborg Håndbold til sommer. Et tweet antyder tilsyneladende muligheden for en fortsættelse af karrieren i udlandet. Det bliver i hvert fald ikke i dansk håndbold.

HÅNDBOLD: Aalborg Håndbold er den mest vindende klub de seneste 10 år. Det er den bedst drevne klub i Danmark. Alt, der foregår her, gøres med hjertet men samtidig på et meget højt professionelt niveau, og det vil jeg naturligvis gerne være en del af.

Det sagde den tidligere GOG-højrefløj, Mark Strandgaard, til Nordjyske Stiftstidende i slutningen af sidste uge.

Men sådan skulle det ikke gå. Mandag udsendte Aalborg Håndbold en pressemeddelelse, der fortalte, at Strandgaard stopper i det nordjyske, når hans kontrakt udløber til sommer.

Klubben skriver samtidig, at den i løbet af kort tid præsenterer en ny højrefløj. Flere medier har erfaret, at det er norske Kristian Bjørnsen

Mark Strandgaard skrev tirsdag på det sociale medie Twitter:

"Efter sæsonen er det slut i Aalborg og som aktiv i Danmark. Men lysten til håndbold er stadig stor... Ellers kan jeg det meste, så I ringer bare".

Eks-GOG'eren lufter tilsyneladende muligheden for et udenlandsk eventyr.

Annonce

Nyt eventyr

33-årige Strandgaard er i gang med sin tredje sæson i Aalborg.

I pressemeddelelsen skriver direktør Jan Larsen:

- Mark har meddelt klubben, at ønsker at prøve noget nyt, og jeg har stor respekt for den beslutning, som han har truffet i samråd med familien.

Selv skriver Strandgaard i pressemeddelelsen:

- Det er vemodigt, at jeg ikke skal trække den røde trøje over hovedet længere. Tiden er inde til, at min familie og jeg skal starte på et nyt eventyr. Om det bliver på eller uden for banen, må tiden vise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce