x
Annonce
Læserbrev

Kan vi stole på Nyborgnets bestyrelse?

I forlængelse af den overståede generalforsamling i Nyborgnet og efterfølgende referat på nyborgnet.dk fra generalforsamlingen er der stadig et helt centralt spørgsmål, som vi mener presser sig på:

Har Nyborgnets bestyrelse lavet en juridisk bindende aftale med Yousee, der giver Yousee eneret på levering af internetydelse helt frem til 1. april 2023?

Yousee har i øjeblikket ret til at levere bredbånd. Men det er ikke det samme som eneret

På generalforsamlingen blev der henvist til, at der foreligger en aftale med Yousee, der forpligter antenneforeningen til ikke at åbne op for tredje part på internetsiden. Bestyrelsen nægtede at fremlægge hovedlinjerne af indholdet i aftalen – godt hjulpet af dirigenten – da, som det blev uklart formuleret, ”var i strid med vilkårene i den indgåede aftale”

Referatet fra generalforsamlingen springer let hen over de næsten to timer, der gik med at diskuterer emnet (under punkt 6), og dirigentens lidt uvante trussel om at ville suspendere generalforsamlingen!

Derfor må det være på tide en gang for alle at få opklaret hovedlinjerne i aftalen med YouSee.

Debat: Kan man stole på bestyrelseni Nyborgnet?. Arkivfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Danmark længe leve

Jeg har altid været taknemmelig og stolt over at være født i Danmark. Som pensionist i ”risikoalderen” er min taknemmelighed blevet forstærket i denne alvorlige coronatid. Efter udbringning af et ”leve” er der tradition for, at et ”hurra” følger efter. Et ”hurra” betyder, at man giver udtryk for ”hyldest /begejstring” . Efter min mening er der netop i dagens Danmark god mening i at udbringe adskillige ”hurra'er”. Først og fremmest til regeringen med statsministeren, finansministeren og sundhedsministeren i spidsen. De trådte i karakter med en meget hurtig indgriben - såvel for sundheden sundheden som med økonomiske tiltag. I samme forbindelse skal også roses det samlede folketing, som fra yderste venstre til yderste højre har udvist stor ansvarlighed. Det er demokrati og solidaritet i bedste danske forstand. ”Hurra” sendes også til de dygtige og ansvarlige personer vi lige pludselig har fået kendskab til via TV og presse. Fra Sundhedsstyrelsen, myndighederne, faglige organisationer, arbejdsgivere og medarbejdere. Repræsentanter fra stat, regioner og kommuner. Jeg er dybt imponeret af deres viden, energi og samfundssind. Jeg føler mig tryg ved at se – og ikke mindst at lytte til - og efterleve de anbefalinger, vi alle modtager. Sidst et kæmpe ”hurra” til de mennesker, der befinder sig i den såkaldte ”frontlinje”. Mennesker, der udfører et arbejde, som er vigtig for, at så mange som muligt kommer igennem krisen i god behold. Jeg tænker ikke mindst på området sundhed og pleje. Også medarbejdere inden for transport, ”nødvendig” butiksåbning og medie verdenen fortjener ros, - og det samme til de selvstændige og virksomheder, som udviser kreativitet med produktudvikling og nye tiltag for at fastholde sine medarbejdere. Omsorgen for hinanden er stor – frivillige ”tilbyder” sig i stort antal, og jeg er sikker på, at vi kan overføre mange af de udfordringer, vi udsættes for i disse uger til noget positivt, når vi har fået bugt med denne grimme coronavirus. Inden længe vil der komme meninger om mange af de initiativer, der er igangsat, set fra ”bagklogskabens klare lys”. Jeg er sikker på, det ikke vil ændre på min respekt for de forhold, jeg har beskrevet. God påske. Og til alle unge og gamle: Lad os vise sammenhold ved at holde afstand.

Annonce