Annonce
Svendborg

Kørte 500 meter i den forkerte vejbane: Vild knallertkører anholdt

En 15-årig dreng brød loven adskillige gange i weekenden. Foto: Michael Bager
Annonce

Svendborg: Der venter en 15-årig dreng en byge af bøder, efter at han i weekenden forsøgte at stikke af fra politiet på noget, der ligner en ulovlig knallert.

Drengen, som kørte uden hjelm og som havde en passager med på bagsædet, kom klokken 00.57 natten til lørdag kørende på Odensevej, da han møder en politipatrulje. Politiet gør tegn til, at han skal standse, men det gør han ikke. I stedet tager han flugten ad Ring Nord, hvor han kører cirka 500 meter i den forkerte vejbane og også den forkerte vej rundt om et helleanlæg, fortæller Christian Billesø, der er politikommissær ved Fyns Politi.

Drengen og hans passager forsøger derefter at gemme sig ved teknisk skole, men her bliver de indhentet af politiet, som tilbageholder drengene og kontakter deres forældre.

Drengene bliver hentet af forældrene, og politiet er nu i gang med at undersøge, om knallerten er ulovlig. Den 15-årige dreng er blandt andet sigtet for at køre mod ensretningen, at køre uden hjem og køre på en ikke-indregistreret knallert./anbi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG er på corona-standby resten af ugen

Annonce