Annonce
112

Kørsel uden kort og tilsvining af sygeplejerske: Alt gik galt for to unge mænd

To unge mænd var natten til mandag årsag til, at bødeblokken skulle i brug. Flere gange, endda. Arkivfoto: Michael Bager
En 24-årig mand indfandt sig på skadestuen, hvor han forlangte at få fjernet sin gips - og derfra gik alt galt for både ham og hans kammerat.
Annonce

Svendborg: Han skulle have holdt sin mund lukket.

Det må være, hvad en 22-årig og en 24-årig mand kommer frem til, hvis de sætter sig for at evaluere deres indsats natten til mandag.

Ifølge Rasmus Tyllesen, der er politikommissær ved Fyns Politis operative afdeling i Svendborg, gik det galt, allerede da de to, som er uden fast bopæl, indfandt sig på skadestuen lige efter midnat.

- Den 24-årige ønskede at få fjernet gipsen fra sin arm, og da sygeplejersken ikke ville efterkomme ønsket, kaldte han hende blandt andet for "racist" og "gamle kælling", siger han.

Politiet kom til, hvorefter den unge mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og det kunne godt have været enden på sagen.

Men det var det ikke.

Annonce

Kørsel uden kort - to gange

For da den 24-årige ikke var sluppet af med sin gips, var han heller ikke i stand til at føre sin bil, og derfor overlod han rattet til sin 22-årige kammerat.

Og det var dumt, eftersom den 22-årige har fået frakendt sit kørekort.

- Så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden - to gange. For det var også ham, der kørte til skadestuen, siger Rasmus Tyllesen, der også oplyser, at den 24-årige samtidig blev sigtet for at have overladt bilen til en mand uden kørekort.

Men ikke engang det var enden på historien.

- Klokken 1.20 møder de to nogle andre unge mennesker og kræver, at de skal køre dem til Odense. Det vil de ikke, så de ringer til politiet, som så igen har fat i dem, siger Rasmus Tyllesen om episoden, som ikke får retslige konsekvenser.

- Betjentene viste dem, hvor banegården er, og gav dem besked på at tage toget, siger politikommissæren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Lokal redekoordinator om død havørne-familie: - Det er så meningsløst

Svendborg

Forening frygter forgiftning: Tre døde havørne fundet på Tåsinge

Langeland For abonnenter

Venstre vil bygge nyt plejehjem på Langeland: Forlod forhandlinger efter forgæves forsøg på enighed

Annonce