Annonce
Ærø

Kioskejer har aldrig oplevet så stor en gevinst: Marstaller har vundet 75.000 kroner i Havnekiosken

Roy Sathnarain er ejer af Havnekiosken. Han fortæller, at det er første gang, at nogen har vundet så stort et beløb i kiosken. Arkivfoto
En ældre kvinde fra Marstal fik fredag morgen forsødet sin weekend, da hun vandt 75.000 kroner i Varelotteriet. Lodsedlen havde hun købt i Havnekiosken.

Marstal: Der er mange gode grunde til at gå i Havnekiosken.

Det kan en ældre kvinde fra Marstal konstatere, efter at hun fredag morgen fik besked på, at hun har vundet 75.000 kroner i Varelotteriet.

Kvinden plejer at købe sine lodsedler i Havnekiosken, fortæller kioskens ejer, Roy Sathnarain.

- Vi har solgt lodsedler til Varelotteriet i fire-fem år, og kvinden har været fast kunder her i alle årene, fortæller han.

Det er første gang, at så stor en gevinst er blevet udtrukket i Havnekiosken.

- Det højeste beløb har været 5000 kroner, så 75.000 kroner er da et pænt stort beløb. Vi får tilsendt en stor check fra Varelotteriet, som vi kan hænge op i kiosken, fortæller Roy Sathnarain.

De 75.000 kroner bliver udbetalt direkte til kvinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Der findes nogle lette løsninger til trafikproblemet i Ærøskøbing

Læserbrev: Desværre ser det ud til, at det er politikerne, der ikke har fået beskeden. Håndhævelsen af 2-timers-parkeringsreglen har modsat virkning end tilsigtet. Det øger faktisk antallet af biler i Ærøskøbing centrum. Lige nu er de fleste parkeringer i gaderne besat af lokale biler, der kun flytter sig lejlighedsvis. Hvis man forestillede sig, at disse tvinges ud, samtidig med at man opretholdt 2-timers-reglen, ville pladserne blive tilgængelige for turister, der altid desperat søger plads. Udskiftningen i biler til de tilgængelige pladser ville på denne måde stige, fordi hver anden time (i modsætning til nu) vil en bil skulle forlade pladsen og en ny komme til. Hele problemet forværres af den utilstrækkelige skiltning, når man kommer ind til den gamle bydel, og især når man kommer af færgen - i stedet for at henvise de besøgende til de vigtigste parkeringspladser (Pilbækken og Kommunen / Det gamle postkontor), bliver bilerne ledt ind imod centrum. Der findes nogle lette løsninger til trafikproblemet i Ærøskøbing, hvor især bedre skiltning er en af dem - men håndhævelsen af 2-timers-reglen var aldrig en af dem.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce