Annoncørbetalt indhold

Køberrådgivning til boligkøberen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ved du godt, at ejendomsmæglere kun er sælgers rådgiver? Der er mange købere, der tror, at de kan gøre brug af ejendomsmæglerens rådgivning under et boligkøb. Sådan er det ikke mere. Derfor står man meget alene med et boligkøb, hvis ikke man selv sørger for at få en rådgiver. Det hedder en køberrådgiver og er afgjort pengene værd. Læs med og se hvad en køberrådgiver kan gøre for dig.


Annonce

Du skal selv finde en god rådgiver

Det var engang sådan, at du som køber også kunne få sparring og rådgivning fra den mægler, der var involveret i bolighandlen. Man skulle selvfølgelig altid have in mente, at de naturligvis også havde deres egne interesser i at få en bolig solgt. Siden 2015 er det imidlertid lavet om. Nu er en ejendomsmægler kun sælgers rådgiver og må ikke gå ind og vejlede køber. Derfor er det vigtigt, at du selv tager sagen i egen hånd og finder den rådgivning, du har brug for. Det kan du gøre ved at kontakte en køberrådgiver. Det kan for eksempel være en boligadvokat.


Få hjælp til gennemgang af papirer og rapporter

En boligadvokat er naturligvis inde i det juridiske og kan hjælpe dig med at læse alle papirer igennem og sikre, at der ikke ligger noget ubehageligt gemt mellem linjerne. Skal du selv stå for gennemlæsningen, kan du desværre let komme til at overse vigtige detaljer, som kan få dyre konsekvenser på sigt. Tilstandsrapporten er også vigtig at få professionel sparring på. Det kan være svært for mening mand at vurdere, om de anmærkninger, der er i rapporten, er i orden i forhold til boligens pris. Her kan en køberrådgiver vejlede ud fra sin erfaring og kendskab til markedet.


Lad køberrådgiveren stå for forhandlingen

Vælger du for eksempel en erfaren boligadvokat som køberrådgiver, kan du regne med at rådgiveren har et godt overblik over markedets priser. En boligadvokat har set så mange boliger, at hun eller han kan vurdere, om du er ved at bevæge dig ud på farlig grund, eller om du kan gøre

en god handel. En køberrådgiver kan hjælpe dig med at forhandle boligens pris. En erfaren køberrådgiver kender til ejendomsmæglernes forhandlingstaktik og har selv en veludviklet taktik i ærmet for at få prisen ned på et godt niveau. Det er sjældent noget en køber er garvet i, og du kan tjene mange penge på at få hjælp fra en køberrådgiver til forhandlingen.


Køberrådgivning er en god investering

Ofte er et boligkøb den vigtigste og dyreste investering man gør. Er det en god investering kan den betyde en stor fortjeneste senere og mange gode år i et godt hjem. Er det en dårlig investering kan det betyde mange trælse stunder med økonomisk usikkerhed og utryghed og måske en bolig, man taber på, når den skal sælges. Så gør dig selv den tjeneste at få en køberrådgiver. Det er en god investering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.