Annonce
Svendborg

Københavnsk rock og lokal hiphop på Harders

The Love Coffin giver koncert på Harders fredag 15. november. PR-foto.
Der er lidt for enhver smag på Harders henover weekenden 15.-16. november.

Svendborg: Rockmusik med bid og vildskab.

Nogenlunde sådan beskrives stilen hos det københavnske band The Love Coffin, der fredag 15. november indtager Harders og giver koncert.

Sidste år udgav orkestret sit debutalbum "Cloudlands", der blev aldeles flot modtaget af pressen, hvoraf flere uddelte femstjernede anmeldelser. Og nu kan man altså opleve The Love Coffin, der har Jonatan K. Magnussen som forsanger, i Svendborg til koncerten, der begynder klokken 21.00.

Koncerten vil i øvrigt bestå materiale både fra tidligere udgivelser samt nye singler, der udgives til efteråret, og sange fra deres kommende album, der er på gaden i foråret 2020, oplyses det i en pressemeddelse fra spillestedet i Møllergade.

Annonce

Lokal hiphop

Dagen efter rockkoncerten med The Love Coffin står den så på hiphop på Harders med den lokale rapper Anton, som går under navnet Unormal.

Han har inviteret sit hold med på scenen og sammen giver de koncert - eller som det hedder inden for den genre:

- Der skal spyttes linjer, som linjer aldrig er blevet spyttet, rimes som der aldrig er blevet rimet, og kastes med hænder til de falder af, lyder det en pressemeddelelse.

Inden koncerten er der desuden åben mikrofon, hvor der andre rappere altså er velkomne til at træde op op scenen og optræde. Tilmelding via denrigtigeunormal@gmail.com. Der er gratis entre ved deltagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce