Annonce
Erhverv

Køb en bøf og støt lokalt

Uddeler i Superbrugsen i Otterup Jesper Hansen vil gerne hjælpe de butikker, der har været corona-lukket, mens kunderne har lagt deres penge i brugsen. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Otterup: Mens coronaen har lagt det resterende butiksliv i dvale, har det kørt derudad for dagligvarebutikkerne. Det gælder også for Superbrugsen i Otterup, der derfor har taget et initiativ, der skal komme det resterende handelsliv i byen til gode.

Torsdag den 8. april lancerede købmandsforretningen nemlig et såkaldt "Ja tak-tilbud" på Black Angus-bøffer via deres Facebook-side. Via opslagets kommentarfelt kan man frem til fredag den 9. april klokken 12.00 købe det antal bøffer, man nu ønsker. For hver 500 solgte bøffer vil Superbrugsen give en helsidesannonce i Ugeavisen Nordfyn.

- Der er da ingen tvivl om, at vi som forretning har nydt godt af, at de andre butikker ikke har kunnet holde åbent. Derfor vil vi gerne være med til at give noget tilbage, så vi kan holde gang i handelslivet i Otterup, siger uddeler i Superbrugsen i Otterup, Jesper Hansen.

I skrivende stund (torsdag eftermiddag) er der solgt over 1000 bøffer. Hvilke forretninger, der bliver annonceret for i ugeavisen, er i sidste ende op til Handelsforeningen i Otterup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Endelig sammen igen: Skål!

Annonce