Annonce
Faaborg-Midtfyn

Køb blomster om natten: Døgnåbent hos blomsterhandler i Ringe

Vibeke Albjerg foran den nye indgangsdør til den døgnåbne selvbetjeningsbutik hos Multiflower Design i Ringe. Tidligere var der et vindue, hvor den nye dør nu er. Foto: Hardy Hounsgaard
Multiflower Design i Ringe åbner selvbetjent døgnbutik, hvor man kan købe blomster, buketter, chokolade og vin.
Annonce

Ringe: Hvis man skal købe en buket blomster, er det normalt noget, man gør om dagen hos en blomsterhandler. Men en blomsterhandler i Ringe går nye veje for at tilgodese kunderne.

Hos Multiflower Design på Villavej i Ringe, lige ved jernbaneoverskæringen i Jernbanegade, bliver der nu døgnåbent.

- Vi har lavet et rum ved siden af butikken, hvor vi vil stille et udvalg af buketter, planter, kurve med specialiteter, vin og chokolade, siger Vibeke Albjerg, indehaver af Multiflower Design i Ringe.


Jeg tror på, at folk er ærlige. Ellers er der sat kameraer op.

Vibeke Albjerg, indehaver af Multiflower Design i Ringe


For at komme ind til lokalet skal man sende en sms til det telefonnummer, der står ved døren. Herefter får man tilsendt en kode, så man kan låse sig ind.

Man vælger sine varer og betaler afslutningsvis via Mobilepay, som vil være eneste betalingsmulighed. Man kan ikke betale med kontanter eller kort.

- Jeg tror på. at folk er ærlige. Ellers er der sat kameraer op, siger Vibeke Albjerg.

Der vil være fortsat være åbent i dagtimerne som normalt i butikken, understreger Vibeke Albjerg, indehaver af Multiflower Design i Ringe.  Foto: Hardy Hounsgaard

Der findes lignende ordninger andre steder i landet.

- Erfaringerne fra blandt andet Odder og Odense har været gode, og jeg er spændt på, om folk i Ringe er klar til det, siger Vibeke Albjerg.

Annonce

Nye indkøbsvaner

- Folks indkøbsvaner har ændret sig. Folk er blevet mere spontane, og det vil vi prøve at imødekomme. Vi vil gerne være med i udviklingen. Når vi har haft åbent om søndagen, har der ikke været så mange kunder. Men folk vil gerne handle om aftenen. Vi kan se i vores webshop, at vi får mange bestillinger ind om aftenen, fortæller Vibeke Albjerg.

Det er ikke dyrere at købe ind i den selvbetjente butik efter lukketid, end hvis man køber i den normale åbningstid.

- Det er samme standard, kvalitet og pris som i butikken, men vi kan naturligvis ikke have det samme udvalg i døgnbutikken. Vi må prøve os lidt frem og se, hvad kunderne efterspørger, siger hun.

Man får adgang til selvbetjeningsbutikken ved at trykke en kode, som man får tilsendt på en sms. Vibeke Albjerg, indehaver af Multiflower Design i Ringe, er spændt på, hvordan folk i Ringe tager imod den nye døgnåbne blomsterbutik. Foto: Hardy Hounsgaard

Selvbetjeningsbutikken åbner fra torsdag 25. juni.

- Man kan i dagtimerne i butikkens normale åbningstid komme forbi, hvor vi kan vise, hvordan det fungerer. Torsdag og fredag markerer vi åbningen af den nye afdeling med et glas vin og chokolade, siger Vibeke Albjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce