Annonce
Dette er en leder. Den er skrevet af et medlem af vores lederpanel og udtrykker Fyns Amts Aviss holdning.
Debat

Kære læser:  Så skal der valgkæmpes – og du kan selv finde din kandidat på faa.dk

Chefredaktør Rikke Bekker Foto: Katrine Becher Damkjær

I weekenden måtte alle kandidaterne sætte deres valgplakater op i lygtepælene, og det markerer for mange starten på den egentlige valgkamp, selvom den set herfra har været i gang længe. Her på avisen tager vi med vilje også først fat i det store valgkampskyts her de sidste tre uger før selve valget, fordi vi ved fra tidligere år, at nogle af jer når at blive mætte af al den snak om politik. Faktisk har vi allerede fået klager over de mange politiske læserbreve…

Det er nu, vi for alvor kan få drøftet både de store linjer og de små og store sager i vores lokalsamfund her.

Men her på redaktionerne på avisen ser vi anderledes på det. Det er nu, vi for alvor kan få drøftet både de store linjer og de små og store sager i vores lokalsamfund her. Det er ovenikøbet nu, der er en masse på spil og en masse at forholde sig til.

Vi ved, at det kan svært at danne sig et overblik over, hvem der præcist mener hvad i hvilke sager. Så derfor er vi stolte af, at vi i torsdags kunne præsentere intet mindre end Danmarks største kandidattest.

Annonce

Vi er i Jysk Fynske Medier gået sammen med TV 2, TV 2-regioneren og de fleste andre lokale dagblade i landet om at lave det, der nu er Danmarks største og mest lokale kandidattest nogensinde. På faa.dk kan du taste dig frem til de tre kandidater, du både er mest enig med – og mest uenig med – ved at svare på 25 lokale politiske spørgsmål, som vores journalister og redaktører sammen har udformet. Og husk, at det jo altså også gælder valget til regionsrådet. På de første dage har knap en kvart million danskere taget testen, som over 60% af af de cirka 10.000 opstillede har svaret på det.

Er du ikke tilfreds med den rene digitale løsning, så er det også fra mandag, at vi her på avisen sætter fuld fart på valgdækningen. Med interviews, analyser, podcast, videoer og en lang række valgdebatter godt spredt ud over de sydfynske kommuner. Derudover er avisens redaktører i øjeblikket meget efterspurgte som ordstyrere ved debatter af alle slags, så du kan få kommunal- og regionsrådsvalget digitalt, på print, i lyd og billeder og til de fysiske vælgermøder. Husk også de store valgfolkefester, som vi laver i samarbejde med TV 2/Fyn, og hvor den første bliver holdt på Søby Værft på Ærø på torsdag.

Vi er allerede oppe i fuld fart her på redaktionerne og vi glæder os til at give den fuld gas i dækningen fra nu, så vi kan få flest mulige til at deltage i demokratiet her lokalt.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Reaktioner på ny multiarena i Svendborg: Stor begejstring, men politiker er skeptisk

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Efter kraftig opfordring fra politiet: Ny parkeringsplan kan sende p-vagter tilbage på gaden

Svendborg For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Svendborg

To mænd dømt og udvist af landet for tyveri af spiritus: SuperBrugsen i Skårup oplever flere, der snupper de dyre flasker

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Ærø

Mek Peks far og søn projekt er efter ti år endelig lykkes

Sport For abonnenter

Svendborg-Oure FA er i 3. division - nu falder afgørelserne i Danmarksserien

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Debat

Debat: Danmark får flere muligheder med et ja

Svendborg

Mads og Signe vågnede til lyden af knust glas midt om natten: - Pludselig stod der en fremmed mand i naboens have

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Sport For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Multiarena i Svendborg kan sikre, at vi ikke længere skal være underdogs

Livsstil For abonnenter

Michael Ahlefeldt laver kunst i neon: - Jeg blotter mig med det her

Faaborg-Midtfyn

Endnu en investering er på vej: Steensgaard vil gerne købe mere jord

Annonce