Annonce
Debat

Kære læser: Hjælp os med at få jeres begivenheder ud til sydfynboerne

Du kommer ind på Eventinfo via hjemmesiden faa.dk/eventinfo.
Annonce

I lokalsamfundene hjælper vi hinanden. Og selvom Fyns Amts Avis er en del af en privatejet virksomhed, har vi også brug for godt samarbejde, så vi sammen kan få 2 og 2 til at give mere end 4. Nu vil vi gerne have en ny form for hjælp af jer læsere til foromtalerne af de mange gode arrangementer i det sydfynske. Til gengæld beder vi faktisk om hjælpen, så vi bedre kan hjælpe jer.

Et lokalt dagblad som Fyns Amts Avis har alle dage haft et bredt spekter af funktioner. Nyheder, annoncer, foromtaler, læserdebat. Opgaverne er ikke blevet færre med tiden, hvor vi også gerne vil kalde os for mediehus i stedet for kun det papirorienterede dagblad, og de seneste år har vi også tilføjet café, debatklub, podcast, initiativprisuddeler og meget mere til cv’et.

Foromtaler af lokale arrangementer er en af de opgaver, som vi ved, mange sætter pris, og på Fyns Amts Avis og særligt vores ugeaviser i Svendborg og på Langeland vil vi gerne være steder, hvor man kan holde sig orienteret om, hvad der sker i lokalområdet.


Selvom vi nu igen piller ved nogle vaner, som nogle af jer sikkert er fint tilfredse med, så håber vi, at I igen vil tage godt imod noget nyt.


Men i 2020 skal vi altså være mere end en avis med de gammelkendte funktioner, og derfor må vi i udviklingens nødvendige navn også se på, hvad kan vi gøre smartere. Det er en indsats, der foregår på mange parametre, men når det kommer til foromtaler, tog vi første skridt, da vi ved nytårstid pustede liv i en gør-det-selv-det-sker-liste, som mange har taget flot til sig. Den fik navnet Eventinfo, og i det system – som deles med vores mange andre dagblade og ugeaviser i Jysk Fynske Medier – ligger også en funktion, hvor lokale arrangører selv kan taste oplysninger og tekst ind om deres arrangementer. Og så kan systemet spytte en spiselig artikel ud, som vi på redaktionen så kan finpudse til en reel omtale af en koncert, åbent hus i bridgeklubben eller noget tredje eller fjerde.

Det er et system, som en del allerede har opdaget, og som vi de seneste uger har eksperimenteret med og nu er klar til at implementere fuldt ud i vores udgivelser. Tidligere har man måske været vant til at sende en pressemeddelelse, hvor efter vi kreerer en foromtale ud fra det. Nu skal man i stedet bruge Eventinfo til at gøre det samme. Man skal blot være oprettet som bruger, indtaste sin begivenhed til Det sker-listen, og så kan man også knytte endnu flere ord til begivenheden, som vi kan lave til en regulær artikel.

Det vil også betyde, at vi nu vil henvise jer til at selv at skrive mange af jeres pressemeddelelser ind på faa.dk/eventinfo. Til gengæld skal vi nok sidde i modtagerenden og bearbejde, hvad I sender ind og få så meget, vi kan med i vores produkter. Ugeaviserne vil nærmest have rub og stub med. Dagbladet knap så meget.

Selvom vi nu igen piller ved nogle vaner, som nogle af jer sikkert er fint tilfredse med, så håber vi, at I igen vil tage godt imod noget nyt. Vi tror i hvert fald på, at vi har en fælles interesse i at få fortalt om alt det gode, der sker i lokalområderne. Og at faa.dk/eventinfo kan gøre det lidt lettere både for arrangører og os på aviserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Borgmester til de ærøske forbrugere: Hvis du handler lokalt i dag, vil butikken også være der i morgen

Annonce