Annonce
Leder

Kære læser: Gør klar til nyt digitalt liv på din lokalavis

Ny chefredaktør på Fyns Amts Avis, Rikke Bekker. Foto: Katrine Becher Damkjær


Annonce

Tidligt tirsdag morgen sker der lidt nyt her fra din lokale avis. For her går vi nemlig i luften med et nyt website, og det er både i flottere design og med højere hastighed. Og så en ting, der er meget vigtig for os her på avisen - og forhåbentlig også bliver det for jer læsere fremover: Vi kommer nu igen til at bruge www.fynsamtsavis.dk som vores primære hjemmeside.

De senere år har vi været underside på www.fyens.dk, men i de her år tror vi meget på det stærke lokale tilhørsforhold, og derfor vil vi nu fokusere kræfterne på at lave et endnu bedre lokalt medie, hvor vi kæmper for lokalt demokrati og lokal sammenhængskraft. Det tror vi, at vi bedst gør sammen med jer læsere, og vi tror, at de fleste af jer Fyns Amts Avis-læsere vil blive glade for den direkte tilgang til det, der sker lige omkring jer.

Vi samarbejder selvfølgelig stadig tæt med vores gode kolleger på Fyens Stiftstidende og i resten af Jysk Fynske Medier, så den her ændring har alene noget at gøre med, hvordan vi bedst leverer det bedste lokale indhold til jer.

Vi glæder os meget til den nye hjemmeside, og som med alt nyt bliver der formentlig også lige lidt bøvl i starten. Lidt som at forcere lidt tang for at komme ud til at det dejligt klare vand. For eksempel betyder det, at du skal indtaste din kode, når du logger ind igen næste gang, men så skulle det hele gerne køre hurtigere - og pænere. Vi håber, du bliver glad for vores forbedrede hjemmeside og hurtigt får lavet de tilpasninger, du har lyst til. Har du brug for hjælp, så kontakt os endelig.

Og så gælder det ellers om at få trænet fingrene til det, der åbner for Sydfyn, Langeland og Ærø: www.fynsamtsavis.dk - eller bare www.faa.dk.

Vi glæder os også til at høre fra jer, hvis der er ting, vi kan gøre bedre. Selvfølgelig især mest i forhold til indholdet - selve historierne. Men det er nu også vigtigt i denne digitale tid at kunne tilgå sine medier på en nem og hurtig måde.

Og den gode nyhed er samtidig med: Hvis du er gladest for at få vores historier på papir, så er det ingen ændring der. Vi arbejder hårdt for, at man kan få vores historier lige præcis på den måde, man ønsker - så vi sammen kan debattere og blive klogere og arbejde for udvikling her på Sydfyn, Langeland og Ærø.

Eller som vi siger: Sammen om Sydfyn. Vi håber, du fortsat er med os.

Vi kommer nu igen til at bruge www.fynsamtsavis.dk som vores primære hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce