Annonce
Langeland

Kæmpe vandprojekt på Langeland: Nu indkaldes til borgermøde

Thomas Røddik Konradsen er projektledere på Shores Langeland. Arkivfoto
Der indkaldes til offentligt møde - hvis interessen er overvældende, kan et møde mere blive aktuelt.
Annonce

LANGELAND: Meget har ligget stille de seneste måneder, men for det store vandbaserede projekt "Shores" er planlægningen kørt videre for fuld damp. Og nu er man klar til at indkalde til informationsmøde. Det bliver i Bagenkop Hallen tirsdag den 9. juni klokken 17 til 18.30.

- Her vil vi præsentere idékataloget og komme med nedslag i forskellige punkter. Vi vil fortælle om den videre proces samt sætte fokus på det lokalplanarbejde, der er sat i gang for det gamle færgeleje i Bagenkop, fortæller projektlederen på Shoresprojektet, Thomas Røddik Konradsen.

I panelet vil være koordineringsgruppen for Bagenkop, som består af Ivan Nielsen og Leif Esbensen - i sin tid initiativtagere til Shoresprojektet - samt Steffen Rasmussen, Kim Boisen og Cecilie Vanman. Fra kommunen vil i panelet sidde teknisk chef Rikke Fink samt koordinator for plan, teknik og miljø, Finn Granhøj.

Hvordan det ser ud med muligheden for forsamlinger over 10 til offentlige arrangementer til sin tid, ved ingen endnu. Men det er der taget højde for.

- Hvis man må samles 50 på én gang, så er der jo plads til godt 40 deltagere ud over panelet, og skulle interessen vise sig overvældende stor, så vil vi indkalde til et møde mere, formentlig et sted på Midtlangeland, tilføjer Thomas Røddik Konradsen.

Der er talt om et alternativ - en plan B - om at holde det uden for på havnen.

- Men vi skulle meget gerne kunne gøre det i hallen. Vi har et ønske om at støtte et lokalt samlingssted med halleje og bestilling af en sandwich til de fremmødte, nævner koordinatoren.

Tilmelding efter "først-til-mølle" princippet skal ske til ham på denne mailadresse: throko@langelandkommune.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce